INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Karim Benzema a jucat un meci întreg cu piciorul rănit! Medicul lui Real Madrid l-a cusut în vestiar!

Karim Benzema (foto: Guliver/Getty Images)
Karim Benzema (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 17:34 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 17:34

Căpitan la Real Madrid, Karim Benzema nu i-a spus antrenorului Carlo Ancelotti că are o rană la piciorul drept, preferând să joace până la final, deși suferea. Francezul a deschis scorul la 2-1 cu Rayo Vallecano.

Deseori accidentat în acest sezon, mai ales în toamnă, leziuni musculare în special care l-au obligat să piardă 15 meciuri în toate competițiile, Karim Benzema nu a mai vrut să iasă de pe teren în unele situații, chiar și când era lovit, preferând să sufere. Ca miercuri seară.

Real Madrid transferă cu 100 de milioane de euro un internațional englez!
REAL MADRID
Real Madrid transferă cu 100 de milioane de euro un internațional englez!

Karim Benzema, călcat pe picior în minutul 10

Încă din minutul 10 al meciului de pe „Santiago Bernabeu" împotriva lui Rayo Vallecano, atacantul francez în vârstă de 35 de ani a fost călcat pe picior de Florian Lejeune, compatriotul său de la adversari. Dar căpitanul blanco a preferat să continue jocul, să marcheze după ce a driblat și portarul și să rămână în echipă până la capăt. Chiar și șchiopătând.

Karim Benzema, cinci puncte de sutură. „Un erou discret"

La final, s-a dovedit că rana era serioasă. „Are o tăietură la picior. Nu e gravă, dar l-a afectat. Totuși, Karim a făcut un meci bun", a dezvăluit antrenorul Carlo Ancelotti.

Agentul lui Benzema, Karim Djaziri, a postat o fotografie cu tăietura de pe piciorul drept și un filmuleț în care se vede cum medicul îi coase rana în vestiar. 

„Ieri, în minutul 10, un adversar l-a călcat pe picior pe Benzema, dar ca de obicei, el nu a spus nimic, a jucat întreaga partidă și, deși suferea, a înscris. La sfârșit, doctorul i-a făcut cinci puncte de sutură", a comentat impresarul, care a pus și un hashtag: „Un erou discret".

Karim Benzema, un sezon afectat de accidentări: numai 30 de goluri

Benzema are în acest sezon doar 30 de goluri și 6 pase decisive în 42 de întâlniri în toate competițiile la Real Madrid. Stagiunea trecută, în care a cucerit și Liga Campionilor, a reușit 44 de goluri și 15 assisturi în 46 de meciuri. Performanțe care i-au adus primul Balon de Aur al carierei.

Citește și alte articole:

Manchester United revine în Champions League! Victorie zdrobitoare cu rivala Chelsea
MANCHESTER UNITED - CHELSEA 4-1
Manchester United revine în Champions League! Victorie zdrobitoare cu rivala Chelsea
Jaf armat în Spania! Victimă e fiul lui Patrick Kluivert. Iubita lui a fost rănită în atac!
VALENCIA
Jaf armat în Spania! Victimă e fiul lui Patrick Kluivert. Iubita lui a fost rănită în atac!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  26 Mai 2023, 16:15

Ceva ce Oct Popescu sau Flo Coman nu ar face niciodată.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează