INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII EURO

I-a luat ochii lui Sarri, dar selecționerul l-a ignorat! De neînțeles: vedeta CFR-ului nu a prins lotul naționalei

Ermal Krasniqi, în centru, este șeptarul CFR-ului // sursă foto: Imago Images
Ermal Krasniqi, în centru, este șeptarul CFR-ului // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 17:29 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 17:46

Kosovarul Ermal Krasniqi (24 de ani) a impresionat în Liga 1 și Conference League de la transferul la CFR Cluj, dar nu a fost convocat la prima reprezentativă a țării sale pentru meciurile din martie!

Cumpărat de CFR Cluj la începutul anului, Ermal Krasniqi s-a dovedit un transfer extrem de inspirat. A înscris 4 goluri în 11 meciuri la CFR Cluj și a impresionat în dubla manșă din Conference League cu Lazio.

Chiar antrenorul italienilor, Maurizio Sarri, l-a lăudat pe kosovar: „E un jucător interesant”.

„Fierbe” Arena Națională! Decizie de ultim moment a organizatorilor, înaintea derby-ului FCSB - CSU Craiova
FCSB - CSU CRAIOVA
„Fierbe” Arena Națională! Decizie de ultim moment a organizatorilor, înaintea derby-ului FCSB - CSU Craiova

Ermal Krasniqi a impresionat la CFR Cluj, dar nu a fost convocat la naționala din Kosovo

În ciuda prestațiilor foarte bune din SuperLigă și Conference League, Krasniqi nu a fost convocat la naționala din Kosovo pentru meciurile din martie din preliminariile EURO.

Kosovo, care face parte din grupa J, alături de România, va juca pe 25 martie cu Israel, în deplasare, iar pe 28 martie acasă, cu Andorra.

Selecționerul Alain Giresse a convocat 26 de jucători, inclusiv fotbaliști din campionate puternice, precum Serie A, Ligue 1 și La Liga.

Krasniqi a debutat deja pentru prima reprezentativă din Kosovo, în noiembrie 2022, când a fost integralist în amicalul cu Insulele Feroe, scor 1-1.

Ermal Krasniqi, lăsat acasă de selecționerul naționalei din Kosovo

La această acțiune au fost preferați atacanți de bandă precum Zymer Bytyqi (Olympiakos), Arber Zeneli (Reims), Elbasan Rashani (Clermont), Milot Rashica (Galatasaray), Arbnor Muja (Antwerp) și Edon Zhegrova (Lille).

Altă absență notabilă este cea a atacantului Mirlind Daku, de la NS Mura, din Slovenia. Daku a înscris 17 goluri în 28 de meciuri în acest sezon.

Întregul lot al celor din Kosovo: 

I-a luat ochii lui Sarri, dar selecționerul l-a ignorat! De neînțeles: vedeta CFR-ului nu a prins lotul naționalei

Din grupa J a preliminariilor, pe lângă Kosovo și România, mai fac parte Israel, Elveția, Belarus și Andorra.

Kosovo abordează campania de calificări într-o formă îngrijorătoare, cu doar o victorie în ultimele 5 partide, 5-1 contra celor din Cipru.

Mai multe știri de actualitate: 

Asta va fi ziua decisivă la Dinamo! Decizie de ultimă oră luată de APCH

Gică Hagi a revenit cu declarații pe tema neconvocării lui Ianis la națională: „El e deja cineva în lume, e un brand, ca taică-su!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
forumer.47
forumer.47  •  18 Martie 2023, 20:19

Nu e nimic de neinteles. Pur si simplu au jucatori mult mai buni. Vedeti cati jucatori din Top 5 Europa au ei si cati noi... Probabil ca ne bat in Kosovo de ne asculta cu urechea, iar aici va fi un egal. La noi, Krasniqi asta ar fi titular cert, la ei nici in lot. Asta a ajuns Romania.

hristo33
hristo33  •  18 Martie 2023, 20:02
Postat de Dany pe 18 Martie 2023, 18:29

Frustrat mai ești ma sudistule mitic! Improsti numai prostii și inepții! Ce le știi tu pe toate. Bubui a deșteptăciune!!

e prostu'siteului(rantzumu), nu merita atentie.

username_2
username_2  •  18 Martie 2023, 18:58

spre a patra cu Burli și Edi în frunte

Vezi toate comentariile (19)
Comentează