INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Coșmarul Barcelonei va semna cu echipa lui Cosmin Olăroiu!

Kostas Manolas, după ce a înscris golul decisiv în fața Barcelonei.
FOTO: Imago Images
Kostas Manolas, după ce a înscris golul decisiv în fața Barcelonei. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 14:27 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 15:13

Kostas Manolas (31 de ani), fundașul central al celor de la Olympiacos Pireu, va semna cu Al Sharjah, formație antrenată de românul Cosmin Olăroiu.

Potrivit cunoscutului jurnalist italian Fabrizio Romano, Al Sharjah și Olympiacos au ajuns la un acord pentru transferul fotbalistului elen. De asemenea, fundașul grec s-a înțeles deja cu formația din zona Golfului în ceea ce privește detaliile contractuale și va ajunge în curând sub comanda fostului tehnician al celor de la FC Național, Poli Timișoara, FCSB, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, Shabab Dubai și Jiangsu Suning, mai notează sursa citată. 

Se transformă Supercupa Europei! Final 4 include și o echipă americană!
UEFA
Se transformă Supercupa Europei! Final 4 include și o echipă americană!

Manolas va semna un contract valabil pe 2 sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul, a mai punctat Fabrizio Romano. 

Kostas Manolas, coșmarul Barcelonei

Fundașul central grec este cel care a dat golul ce a calificat formația italiană AS Roma, pentru care evolua atunci, în semifinalele UEFA Champions League. Gruparea din capitala Italiei a trecut de FC Barcelona. 

Catalanii câștigaseră în tur, pe Camp Nou, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Daniele de Rossi (autogol), Kostas Manolas (autogol), Gerard Pique și Luis Suarez. Pentru AS Roma a punctat Edin Dzeko, în minutul 80.

În returul de pe Stadio Olimpico, AS Roma a câștigat cu 3-0 și s-a calificat mai departe datorită regulii golurilor marcate în deplasare. Italienii au deschis scorul în minutul 6, prin Edin Dzeko. Daniele de Rossi a dublat avantajul gazdelor în minutul 58, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, pentru ca elenul Kostas Manolas să înscrie golul decisiv cu o lovitură de cap, după o centrare din corner venită de la Cengiz Under. Italienii s-au calificat astfel în semifinale, unde au fost eliminați de cei de la Liverpool, cu scorul general de 7-6. 

Coșmarul Barcelonei va semna cu echipa lui Cosmin Olăroiu!
Kostas Manolas, în tricoul celor de la AS Roma. FOTO: Imago Images

Și Miralem Pjanic a ajuns recent la Al Sharjah

Starul naționalei Bosniei, Miralem Pjanic, a ajuns și el recent sub comanda lui Cosmin Olăroiu, Fostul fotbalist al celor de la FC Barcelona a ajuns în Emiratele Arabe Unite din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de formația catalană. Pjanic a fost împrumutat în stagiunea precedentă în Turcia, la Beșiktaș, unde a strâns 26 de apariții și a oferit 4 pase de gol. 

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Rudiger face afirmații de neînțeles: „Am făcut greșeli premeditat pe teren”. Motivul e uimitor

Un alt pilon al Barcelonei părăsește echipa lui Xavi! O nouă aventură după 15 ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează