INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URUGUAY

VIDEO Leo Messi, mesaj superb pentru prietenul Suarez, în ziua în care atacantul a fost prezentat la noua echipă: „Acum va trebui să urmăresc și meciurile lui Nacional!”

Leo Messi, mesaj superb pentru prietenul Suarez, în ziua în care atacantul a fost prezentat la noua echipă
Foto: Nacional
Leo Messi, mesaj superb pentru prietenul Suarez, în ziua în care atacantul a fost prezentat la noua echipă Foto: Nacional

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 22:02 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 22:44

Luis Suarez (35 de ani), a fost prezentat azi la Nacional Montevideo, prima echipă la care a evoluat în fotbalul profesionist. Bunul său prieten, Leo Messi (35) a ținut să-i transmită un mesaj de felicitare uruguayanului. 

După 17 ani, Suarez s-a întors acasă. A fost prezentat azi la Nacional Montevideo în fața a mii de fani veniți la stadion. Legendarul atacant celeste revine la echipa la care a debutat în fotbalul mare, prima formație cu care Suarez a semnat un contract de profesionist. 

Xavi forțează revenirea lui Messi la Barcelona: „Este o idee pe care clubul o are”
SPANIA
Xavi forțează revenirea lui Messi la Barcelona: „Este o idee pe care clubul o are”

Cei de la Nacional i-au făcut o prezentare pe cinste și au ținut chiar să posteze un videoclip cu Leo Messi, vedeta celor de la PSG și cel mai bun prieten al lui Suarez. 

Argentinianul l-a felicitat pe fostul său coleg de la Barcelona pentru transfer, promițându-i că-l va urmări în meciurile noii sale echipe. 

Leo Messi, mesaj emoționant pentru Suarez

„Am vrut să-ți trimit o îmbrățișare mare. Îți doresc toate cele bune în această nouă etapă. Știu cât de important este pentru tine să fii acolo, la Nacional, acasă, în țara ta, după atât de mult timp. Să te pregătești pentru Cupa Mondială, care este foarte aproape. 

Îți doresc toate cele bune. Acum va trebui să urmăresc meciurile lui Nacional și de aici. Noi, fanii lui Newell's, nu avem amintiri bune cu Nacional (n.r. argentinienii au pierdut Copa Libertadores 1988 în fața uruguayenilor). Știi deja că te iubesc foarte mult și pentru tine fac orice. Îți doresc toate cele bune și sper că ne vom vedea în curând”, a spus Leo Messi. 

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Ronaldo i-a enervat azi pe fanii lui United: „Nici Pogba nu făcea așa ceva! Nu-ți pasă ce reprezinți”
MAN. UNITED
Ronaldo i-a enervat azi pe fanii lui United: „Nici Pogba nu făcea așa ceva! Nu-ți pasă ce reprezinți”
Anglia a cucerit primul titlu european din istorie! Peste 88.000 de spectatori la finala de pe Wembley
Euro 2022
Anglia a cucerit primul titlu european din istorie! Peste 88.000 de spectatori la finala de pe Wembley

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează