INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Liderul ultrașilor lui Dinamo Kiev nu face vreun pas înapoi: „Să-l acceptăm pe Lucescu e ca și cum l-am pune preşedinte pe Putin!"

Ultrașii lui Dinamo Kiev au lansat un nou atac la adresa lui Mircea Lucescu +17   FOTO
Ultrașii lui Dinamo Kiev au lansat un nou atac la adresa lui Mircea Lucescu

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 14:48 / Actualizat sambata, 01 august 2020 15:21

Ultrașii lui Dinamo Kiev au lansat un nou atac la adresa lui Mircea Lucescu (75 de ani): „Am impresia că asistăm la un reality-show. De-a lungul întregii lui cariere, a fost lipsit de principii, alunecos şi nu s-a ţinut niciodată de cuvânt!”.

Ultraşii lui Dinamo Kiev nu se sperie de declaraţiile ameninţătoare ale preşedintelui Igor Surkis şi-şi continuă războiul cu Mircea Lucescu. Unul dintre capii facţiunilor dure, Dexter, îl atacă pe antrenorul român de 75 de ani, contestând numirea lui la vicecampioana Ucrainei.

Am impresia că noi asistăm la un reality-show, cu o pungă de popcorn în faţă, şi nu pricepem ce se petrece. Dacă aţi citit corespondenţa între Surkis şi Lucescu aţi remarcat lucrurile inadmisibile rostite de preşedintele clubului, de genul «Marinarul experimentat" şi «Va fi la timona echipei». Serios? Fanii sunt împotriva unuia care a aruncat cu atâta noroi în Dinamo şi în Ucraina. Şi care de-a lungul întregii sale cariere a fost lipsit de principii, alunecos şi nu s-a ţinut niciodată de cuvânt!.
- Dexter, unul dintre liderii fanilor lui Dinamo Kiev

„Comportament inacceptabil şi mizerabil"

Dexter compară situaţia de la Kiev cu conflictul politic cu Rusia.

Am impresia că noi asistăm la un reality-show, cu o pungă de popcorn în faţă, şi nu pricepem ce se petrece. Dacă aţi citit corespondenţa între Surkis şi Lucescu aţi remarcat lucrurile inadmisibile rostite de preşedintele clubului, de genul «Marinarul experimentat" şi «Va fi la timona echipei». Serios? Fanii sunt împotriva unuia care a aruncat cu atâta noroi în Dinamo şi în Ucraina. Şi care de-a lungul întregii sale cariere a fost lipsit de principii, alunecos şi nu s-a ţinut niciodată de cuvânt!

VIDEO: Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu:

Mircea Lucescu, bonus fabulos dacă ia titlul + Prima pe care o va încasa dacă o învinge pe Șahtior

Marele Rivaldo sare în apărarea lui Mircea Lucescu: „Poate începe o nouă eră la Kiev, tot cu brazilieni” » Îi propune 2 jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  01 August 2020, 19:10

cand il plateste liderul galeriei , atunci sa vorbeasca...din moment ce el e doar un amarat de suporter, sa stea in coltul lui din peluza si sa strige...atat .. cand va plati el salar, atunci sa comenteza, pana atunci ....sasi vada de treaba lui in tribuna

sibelius
sibelius  •  01 August 2020, 17:38
Postat de Bolon Yokte pe 01 August 2020, 15:48

Doar la cluburile din EST sînt treburi de astea,suporterii de multe ori plătiți de club/patron iau decizii contra ăluia de-l stipendează/,mușcă mîna ce-l hrănește-patronul.De unde pînă unde au ultrași drept de veto în deciziile patronilor din fotbal? Așa ceva nu există-n westul Europei! Doar la noi esticii,și cel mai *** în România cînd așa ziși ultrași ceartă fotbaliștii,îi huiduie,amenință-fapte penale toate..De ce ? pt. că miliția,statu nu-și face treaba pt .care sînt plătiți regește!

Gresit. Vezi cazul Manchester United.

1224646294236942
Adrian Dancu  •  01 August 2020, 17:35

Lucescu demonstreaza inca odata ca dupa o varsta dao in mintea copiilor. El e un cameleon de mic...in copilarie a fost stelist, a jucat si antrenat la Dinamo, antrenat pe unde a apucat...prin Italia fara coronavirus si a revenit in tara, surpriza la Rapid. S-a perindat prin Turcia de la o rivala la alta. In Ucraina la Sahtior a avut ceva rezultate locale si prin Europa.I-a papat banii lu Ahmetov, acum iata-l la Kiev...la Dinamo. Om fara coloana vertebrala ahtiat dupa bani. La saptej...de ani.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează