INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

VIDEO + FOTO Mbappe, gol senzațional în Liga Națiunilor » Rezultatele serii + cine sunt cele două mari favorite la semifinale

Etapa cu numărul 5 din Nations League începe astăzi. În Liga 1, primul nivel valoric, se joacă meciurile din grupele 1 și 4. Toate sunt liveTEXT pe GSP.ro. +9   FOTO
Etapa cu numărul 5 din Nations League începe astăzi. În Liga 1, primul nivel valoric, se joacă meciurile din grupele 1 și 4. Toate sunt liveTEXT pe GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 23:41 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 23:47

Etapa cu numărul 5 din Liga Națiunilor a debutat cu meciuri extrem de spectaculoase. Campioana mondială Franța a spart ghinionul, iar Olanda și Croația au făcut pași importanți spre semifinale. 

Programul și toate rezultatele etapei #5 din Liga Națiunilor

Grupa A1: 

Kylian Mbappe a trecut peste conflictul juridic pe care îl are cu Federația și a marcat un gol superb contra Austriei. A deschis scorul în minutul 55 printr-o acțiune încântătoare. A preluat mingea la aproape 40 de metri de poarta adversă, a rezistat în duelul cu 3 adversari și a șutat imparabil, în vinclu. 

VIDEO cu reușita lui Mbappe

Franța s-a impus cu 2-0 și a părăsit ultimul loc al grupei, un punct avans peste austrieci, cu o rundă rămasă de disputat.

Croația a învins-o pe Danemarca pentru a doua oară în grupă, scor 2-1, și este la mâna ei pentru calificarea în semifinalele Nations League. Are 10 puncte, unul peste Danemarca, și un meci mai ușor. Croații înfruntă Austria, iar nordicii dau piept cu naționala lui Mbappe.

Grupa A4:

Olanda a făcut încă un pas spre semifinale. S-a impus în deplasarea din Polonia, scor 2-0, datorită reușitelor semnate de Cody Gakpo și Steven Bergwijn. Batavii au 13 puncte și mai pot pierde primul loc doar printr-un eșec la cel puțin 3 goluri în ultima rundă, acasă contra Belgiei.

Belgia, cel mai bine clasată echipă europeană în ierarhia FIFA, a rezolvat rapid meciul cu Țara Galilor. 

+5 FOTO

Kevin De Bruyne a deschis scorul în minutul 10 cu un șut inteligent, din prima, de la marginea careului de 16 metri. Michy Batshuayi a dublat avantajul în minutul 37, servit ideal de același De Bruyne. Kieffer Moore a semnat reușita de onoare a galezilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Sir Alex Ferguson continuă să câștige 235.000 de lire sterline pe săptămână, la nouă ani după retragerea de la Manchester United

Coșmarul Barcelonei va semna cu echipa lui Cosmin Olăroiu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
razvan_jr86
razvan_jr86  •  23 Septembrie 2022, 10:18

Mbappe a sutat fix pe centrul portii, daca voi acolo vedeti viclu aveti nevoie de dioptrii mai mari

Vezi toate comentariile (1)
Comentează