INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Lionel Messi continuă „asaltul” pentru Neymar » Ce a făcut argentinianul pentru a-l convinge să revină la Barcelona

Lionel Messi și Neymar ar putea redeveni colegi // foto: Guliver/Getty Images
Lionel Messi și Neymar ar putea redeveni colegi // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 13 august 2019 17:05

Argentinianul Lionel Messi se implică în El Clasico de mercato pentru brazilianul Neymar, mizând pe „feeling-ul” de la Barca. Avocatul care a plătit în 2017 clauza de transfer la PSG s-a întâlnit luni cu preşedintele Bartomeu.

Messi n-a fost în State pentru dublul amical cu Napoli şi nu se va reface după leziunea musculară pentru a fi apt la startul LaLiga, dar se implică în cea mai fierbinte telenovelă a verii. 

Participă la El Clasico de mercato, războiul Real vs Barcelona pentru a obţine semnătura lui Neymar. Cotidianul Marca scrie că argentinianul l-a sunat pe brazilian, încercând să-l convingă să nu mai negocieze cu Madridul şi să revină pe "Camp Nou".

"Predliecţie pentru Neymar"

Căpitanul blaugrana a apelat la coarda sensibilă, bazându-se pe relaţia excelentă de prietenie şi pe feelingul extraordinar în teren şi vestiar al tridentului cu Luis Suárez, grupul având amintirile multor vacanţe petrecute împreună. "Messi are o predilecţie specială pentru Neymar. 

Respectul şi admiraţia reciprocă sunt absolute şi brazilianul a recunoscut cum a crescut ca fotbalist lângă Leo şi cum a fost ajutat în momentele dificile după transfer. Argentinianul a făcut tot posibilul acum doi ani să se opună plecării şi a declarat public repetat că ar dori revenirea lui Neymar. Influenţa căpitanului, vezi şi susţinerea lui Valverde, e capitală", susţine cotidianul.

80 de milioane de eurocu tot cu bonusuri plus Coutinho este, potrivit Le Parisien, oferta pe care Barcelona o va face lui PSG pentru transferu lui Neymar. Francezii ar pretinde 120 de milioane cash

Merg cu oferta la Paris

Catalanii ar fi cu un pas în faţa Realului, după ce PSG ar fi acceptat ca pe lângă bani să fie inclus Coutinho, pe care Barca încearcă şi să-l plaseze la Bayern.

Avocatul care a plătit în 2017 clauza de 222 de milioane de euro pentru Neymar a fost văzut luni intrând în biroul preşedintelui Bartomeu. Şi azi, trei emisari blaugrana, Javier Bordas, Eric Abidal şi André Cury, au plecat spre Paris pentru a prezenta oferta oficială campioanei Franţei.

186 de meciuria jucat Neymar pentru Barcelona între 2013 şi 2017, reuşind 105 goluri şi 76 de assisturi

Vezi și:

OPINIE Andrei Niculescu face o ierarhie a favoritelor la titlu în Premier League: „United, Chelsea, Arsenal, toate la locul 4”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  13 August 2019, 18:45

Locul lui Neymar e la Barca, in cel mai puternic trio de atac care a existat in fotbalul mondial: Messi-Suarez-Neymar. Real este la ora actuala la caput de ciclu, va aveam nevoie de cativa ani ca sa-si gaseasca o noua formula.

knuttspanati_o_nfig
knuttspanati_o_nfig  •  13 August 2019, 18:43

Fara implicarea celebrei impresare Ana Maria Prodan Reghecamf Alexa negocierile astea vor esua, fara indoiala!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează