INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Lionel Messi, acord verbal pentru noul contract: „Planul e clar”

Lionel Messi // FOTO: Imago
Lionel Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 08:58 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 09:48

Intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, Lionel Messi (35 de ani) urmează să-și prelungească înțelegerea cu formația din Paris. 

Aflat încă în vacanță, după ce a câștigat Campionatul Mondial, argentinianul este gata să continue la PSG, club la care a ajuns gratis în vara lui 2021. 

Ce a strigat Cristiano Ronaldo în arabă, la prezentarea la Al Nassr » Inițial a uitat cuvintele
AL NASSR
Ce a strigat Cristiano Ronaldo în arabă, la prezentarea la Al Nassr » Inițial a uitat cuvintele

Lionel Messi, acord verbal cu PSG 

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Messi și PSG au ajuns la un acord verbal pentru prelungirea contractului. 

Urmează ca reprezentații lui Leo și conducerea clubului să pună la punct ultimele detalii privind durata contractului și salariului, francezii oferindu-i o înțelegere valabilă până în 2024.

„Nu se va semna nimic în această săptămână, nu e nicio grabă. Planul este clar: Messi va continua la Paris”, anunță Fabrizio Romano. 

Messi a bifat 19 partide în acest sezon pentru PSG, reușind 12 goluri și 14 assist-uri. În total, pentru francezi are 23 de reușite și 29 de pase de gol în 53 de meciuri.

50.000.000 de euroe cota lui Lionel Messi, potrivit transfermarkt

Barcelona, nicio propunere lui Messi 

Deși fanii Barcelonei și președintele Joan Laporta sperau la o revenire a lui Messi, clubul catalan nu a discutat nimic oficial cu fostul decar al echipei. 

„Barcelona nu i-a făcut niciodată o propunere oficială lui Messi pentru a se întoarce. Nu a existat nicio negociere concretă”, notează Fabrizio.

Messi, duel cu Cristiano Ronaldo? 

Messi și Cristiano Ronaldo, noul lui jucător al lui Al Nassr, s-ar putea duela din nou. PSG, campioana în exercițiu a Franței, va disputa un meci amical în compania unei echipe formate din jucători de la Al Hilal, campioana en titre a Arabiei Saudite, și Al-Nassr. 

Partida se va disputa în Arabia Saudită pe data de 19 ianuarie 2023. Meciul se va juca la patru zile distanță de la înfruntarea pe care o va avea PSG în Ligue 1, în deplasare la Stade Rennes. În aceeași zi, Al-Nassr joacă tot în deplasare pe terenul celor de la Al Shabab, liderul la zi al campionatului saudit.  

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Messi la PSG

Citește și:

Protestul unui campion mondial » Refuză să mai joace la echipa de club și vrea la Chelsea

Ce gafă! Cristiano a greșit numele țării în care s-a transferat, chiar în conferință » N-a nimerit nici măcar continentul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  05 Ianuarie 2023, 04:31
Postat de sughibughi pe 04 Ianuarie 2023, 12:23

zecesebistii chiar credeau ca il vrea Barcelona inapoi

*** frustratule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sughibughi
sughibughi  •  04 Ianuarie 2023, 12:23

zecesebistii chiar credeau ca il vrea Barcelona inapoi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează