INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

LIVERPOOL - ARSENAL 3-1 // VIDEO E greu cu Liverpool! Ghidați de inepuizabilul Salah, „cormoranii” câștigă fără probleme derby-ul cu Arsenal

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 21:00

Liverpool a câștigat fără probleme derby-ul cu Arsenal, scor 3-1, anunțându-și candidatura serioasă la lupta pentru titlu din Premier League. 

„Tunarii” lui Unai Emery au rezistat aproape o repriză, dar Liverpool a deschis scorul în minutul 41, prin Matip. Camerunezul s-a înălțat frumos și a înscris cu capul după o fază fixă.

După pauză, în rol și-a intrat Mohamed Salah. Egipteanul a înscris din penalty în minutul 49, pentru ca 10 minute mai târziu să bulverseze apărarea lui Arsenal cu o cursă de efect, la finalul căreia a marcat. 

Finalul i-a aparținut lui Arsenal, care a reușit să înscrie golul de onoare în minutul 85, când Torreira a înscris cu un șut din interiorul careului. Prea puțin pentru a mai schimba ceva, iar Liverpool rămâne cu punctaj maxim după 3 meciuri. 

FINAL » Liverpool - Arsenal 3-1

ECHIPELE DE START:

Liverpool: Adrian - Alexander-Arnold, van Dijk, Matip, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Rezerve: Kelleher, J. Gomez, Lallana, Milner, Origi, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri
Antrenor: Jurgen Klopp  

Arsenal: Leno - Maitland-Niles, Luiz, Sokratis, Monreal - Guendouzi, Xhaka, Willock - Pepe, Aubameyang, Ceballos
Rezerve: Martinez, Chambers, Kolasinac, Lacazette, Mkhitaryan, Nelson, Torreira
Antrenor: Unai Emery 

Stadion: Anfield 
Arbitru: Anthony Taylor

Match preview Liverpool - Arsenal: 

Vezi și: 

MANCHESTER UNITED - CRYSTAL PALACE 1-2 // „Diavolii” s-au făcut cioburi » Prima înfrângere cu Crystal Palace după 27 de ani! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează