INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Liverpool - Chelsea 5-3 // Frank Lampard: „Să nu fie prea aroganţi!”

Liverpool - Chelsea 5-3 // Frank Lampard: „Să nu fie prea aroganţi!” +11   FOTO
Liverpool - Chelsea 5-3 // Frank Lampard: „Să nu fie prea aroganţi!”

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 13:11 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 13:20

Frank Lampard s-a înfuriat pentru modul în care cei de pe banca lui Liverpool au celebrat triumful, înainte să primească trofeul aşteptat de 30 de ani, şi s-a ciondănit cu Klopp pe margine.

Liverpool a făcut spectacol, la meciul în care a primit trofeul, aşteptat de 30 de ani pe Anfield Road. În teren, însă şi în tribună, unde rezervele "cormoranilor" nu au avut răbdare până la final şi l-au scos astfel din sărite pe managerul lui Chelsea. Frank Lampard nu s-a înfuriat neapărat pentru rezultat (3-5), ci din cauza modului în care s-au bucurat noii campioni ai Angliei la golul de 2-0 reuşit de Alexander-Arnold, dintr-o lovitură liberă obţinută de Sadio Mané şi contestată de oaspeţi: "Recunosc, cu fair-play, că sunt cei mai buni şi au câştigat pe merit titlul, dar să nu fie prea aroganţi! Unii de pe banca lor au exagerat şi s-au lăsat dominaţi de emoţii".

"Klopp este fantastic"

Camerele TV l-au surprins în câteva rânduri pe Lampard într-un dialog mai aprins cu omologul gazdelor şi a trebuit să intervină arbitrul de rezervă pentru a calma euforia provocatoare. "N-am nicio problemă cu Jürgen Klopp, şi-a condus echipa şi e fantastic!", explică antrenorul londonezilor. Care a fost îmbrăţişat, împăciuitor şi zâmbitor, după meci pe tunelul spre vestiare de Sadio Mané în timpul transmisiei live făcute pe Instagram.

Chelsea s-a apropiat numai la 3-4 (au marcat Giroud, Abraham şi Pulisici) şi a alunecat pe locul 4, Oxlade-Chamberlain închizând recitalul ofensiv la care au mai participat cu goluri Naby Keïta, Wijnaldum şi Firmino.

+7 FOTO

3sezoane consecutive fără eşec pe Anfield Road în Premier are Liverpool, egalând recordul lui Chelsea. N-a mai pierdut acasă de trei ani şi trei luni, de la 1-2 cu Crystal Palace. A legat 48 de succese şi 11 egaluri

31de victorii are echipa lui Jürgen Klopp în 37 de etape. Nou record în istoria de 128 de ani a "cormoranilor"

13assisturi a reuşit Alexander-Arnold în acest campionat la Liverpool, depăşind recordul unui fundaş într-un sezon de Premier, stabilit tot de el în 2018-2019. Are 35 în total pentru "cormorani" în 133 de meciuri

VIDEO+FOTO Fiesta la Liverpool! Noua campioană din Premier League a sărbătorit primul titlu după 30 de ani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează