INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Șocul zilei vine din Anglia: „Liverpool l-a scos la vânzare pe Salah!”

Mohamed Salah/ foto Imago Images
Mohamed Salah/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 11:14 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 12:06

Liverpool ar vrea să îl vândă pe Mohamed Salah (30 de ani) în această vară, după ce egipteanul nu și-a prelungit contractul scadent vara viitoare.

Astfel, pentru a nu-l pierde gratis în 2023, Liverpool e dispusă să accepte o ofertă în jurul a 75 de milioane de euro pentru Salah, anunță The Sun.

Suferința neștiută a unui titular de la Rapid » Motivul pentru care poartă bentiță la fiecare meci
RAPID
Suferința neștiută a unui titular de la Rapid » Motivul pentru care poartă bentiță la fiecare meci

Salah, pus pe lista de transferuri de Liverpool

După ce l-a vândut pe Mane la Bayern în această vară, Liverpool și-ar putea pierde și celălalt star din atac, golgeterul echipei din ultimii ani. 

Salah a cerut un salariu de 450.000 de euro pe săptămână, iar conducerea „cormoranilor” nici nu a vrut să audă de o asemenea sumă. Astfel, negocierile pentru prelungirea contractului au intrat în impas.

Salah joacă la Liverpool din 2017, fiind transferat de la Roma, în schimbul a 42 de milioane de euro. În ultimele 5 sezoane, Mo a fost golgeterul echipei, contribuind decisiv la câștigarea Champions League, în 2019, și Premier League, în 2020.

În stagiunea recent încheiată, a marcat 31 de goluri și a oferit 16 pase decisive în 51 de meciuri, în toate competițiile.

90 de milioane de euroeste cota lui Salah, potrivit transfermarkt.com

Real Madrid ar putea profita de situația lui Salah

De problemele dintre Liverpool și Salah ar putea profita Real Madrid, care ar lua în considerare aducerea egipteanului pe „Santiago Bernabeu”, mai ales după ratarea transferului lui Kylian Mbappe, care a ales să rămână la PSG.

Madrilenii s-au întărit deja în defensivă și la mijloc, prin transferurile lui Rudiger, respectiv Tchouameni. Asfel, Salah ar reprezenta soluția perfectă pentru atac, acolo unde Asensio și Rodrygo au fost inconstanți pe parcursul ultimelor sezoane.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Arsenal și Manchester City au bătut palma » „Tunarii” plătesc 52 de milioane de euro pentru una dintre vedetele campioanei

Mutarea carierei pentru fostul jucător al lui Dinamo » A semnat cu o echipă de top din Ungaria: „Sunt mândru să fiu jucătorul acestui club glorios”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  26 Iunie 2022, 11:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  25 Iunie 2022, 17:29
Postat de gigi.gheorghe pe 25 Iunie 2022, 12:28

Poate peluza pra strange niste bani sa-l aduca unde?....la Buzau unde au devenit campioni murali.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brujo
brujo  •  25 Iunie 2022, 15:27
Postat de rumunek pe 25 Iunie 2022, 14:44

De asta, acum un an, în ciuda formei foarte bune și a statisticilor înregistrate de Mo Salah, Liverpool trebuia să se lupte pentru Jadon Sancho. Acum era deja aclimatizat, cu tot cu locul 2 in liga și finala de Champions. Părerea mea, atunci și acum.

In Klopp we trust !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează