INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool, paradă în oraș la o zis după finala Champions League » Ce spune primarul orașului

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 13:54 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 14:03

Liverpool se află în fața unei săptămâni importante, putând să câștigă încă două trofee, cele mai importante din istoria clubului.

Formația lui Jurgen Klopp va juca duminică în ultima etapă din Premier League și are nevoie să obțină un rezultat mai bun decât Manchester City pentru a deveni campioană, iar sâmbătă va disputa finala Champions League, cu Real Madrid. 

Inter ar putea rămâne fără patron » Directiva emisă de guvernul chinez care îl afectează pe Steven Zhang, cel care conduce clubul din Serie A
Inter
Inter ar putea rămâne fără patron » Directiva emisă de guvernul chinez care îl afectează pe Steven Zhang, cel care conduce clubul din Serie A

Liverpool va face parada victoriei în oraș

Pe 29 mai, la o zi după finala Ligii Campionilor, Liverpool va face o paradă prin oraș, indiferent de rezultatele obținute în Premier League și Champions League.

Potrivit presei din Anglia, Liverpool va face un tur al orașului în care vor prezenta trofeele obținute în acest sezon. Până acum, „cormoranii” au câștigat FA Cup și Cupa Ligii.  La petrecere va fi și echipa feminină a clubului, care a promovat în prima ligă.

„Suntem încântați să anunțăm că echipa va avea o paradă în oraș, pe 29 mai. Sărbătorim performanțele echipei masculine, dar și cea a echipei feminine.

Se lucrează întens în spatele scenei pentru a pregăti totul. Să câștigi FA Cup, Cupa Ligii și să promovezi sunt performanțe incredibile. Indiferent de rezultatul finalei Champions League, cele două echipe vor avea sărbătoarea pe care o merită”, a spus Joanne Anderson, primarul orașului Liverpool.

VIDEO Salah a revenit la antrenamentele lui Liverpool

Citește și:

Erik ten Hag i-a găsit deja înlocuitor lui Harry Maguire » Pune pe masă 30 de milioane de euro pentru a rezolva problemele din apărarea lui Manchester United

A refuzat Barcelona pentru a continua la Arsenal: „E mai important să câștig trofee aici decât la alte echipe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează