INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool, paradă în oraș după finala pierdută cu Real Madrid » Mii de fani au venit să-i aplaude pe jucători

Liverpool, paradă în oraș după finala pierdută cu Real Madrid // FOTO: Imago +43   FOTO
Liverpool, paradă în oraș după finala pierdută cu Real Madrid // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 13:58 / Actualizat luni, 30 mai 2022 15:42

Duminică, 29 mai, Liverpool a organizat o paradă în oraș, în ciuda înfrângerii din finala Champions League, 0-1 cu Real Madrid. 

Plănuită de primăria orașului cu o săptămână înainte de finala Ligii, parada a avut loc pe străzile din Liverpool, deși „cormoranii” au pierdut la limită finala Ligii și campionatul în Anglia. 

Câteva mii de oameni au ieșit în strada pentru a aplauda autocarul care-i transporta pe jucătorii lui Klopp și pentru a sărbători cele două trofee câștigate în acest an: Cupa Angliei și Cupa Ligii. 

FOTO. Imagini spectaculoase de la parada lui Liverpool

+39 FOTO

În urmă cu două săptămâni, antrenorul lui Liverpool considera că jucătorii săi merită un omagiu pentru acest sezon. „Știu ce am obținut”, a spus neamțul. 

Klopp rămâne optimist: „Unde este finala anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul!”

Deși Klopp a pierdut a treia finală de Ligă, antrenorul rămâne optimist: „Nu-i rău să ajungi în finală. E un fel de succes, dar nu cel pe care ți-l dorești. Am un sentiment puternic că vom reveni. Băieții sunt foarte competitivi, avem un grup excepțional, unit. Unde este finala anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul!”, a spus antrenorul german. 

„Am făcut un meci bun, nu perfect. Nu cred că un joc perfect e posibil contra unui adversar pus la punct, așezat atât de aproape de propria poartă. Am avut multe șuturi, dar nu cele mai precise, iar Courtois a reușit două parade de top.

Am primit gol după o aruncare de la margine. Valverde a vrut să tragă, Vinicius a apărut acolo și asta a fost. Băieții au încercat totul, mai ales la 1-0, apoi am jucat așa cum am vrut, mai curajos în a doua repriză. Contraatacurile lor au fost cele mai periculoase arme”, a mai spus Klopp.

 Citește și:

UEFA a „șters” doi jucători de la Real Madrid de pe lista câștigătorilor Champions League » Motivul din spatele deciziei

Real Madrid este Champions League. Sau invers! Eroii Madridului: Courtois - portarul anului, Benzema - Balonul de Aur

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
Sandman.78
Sandman.78  •  30 Mai 2022, 22:34

Forzza Liverpool

Sandman.78
Sandman.78  •  30 Mai 2022, 22:32

Bravo, Liverpool

Tibisor
Tibisor  •  30 Mai 2022, 19:37
Postat de brujo pe 30 Mai 2022, 19:27

Ma refeream ca alea cateva mii despre care vorbesc astia de la gsp erau de fapt 500 de mii. Nu cateva. Dar nah, poate trebe sa imi cobor nivelul sa fiu inteles...

OK ... mea culpa , dar sa fim seriosi ... nu te-ai exprimat deloc cu inteles !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează