INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM-LIVERPOOL 3-2

VIDEO+ FOTO Vedetele lui Liverpool nici n-au existat în meciul cu West Ham! Salah și compania au suferit prima înfrângere din acest sezon

West Ham-Liverpool, 3-2 (foto: Imago)
West Ham-Liverpool, 3-2 (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 21:27 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 22:04

Liverpool a suferit prima înfrângere a sezonului pe terenul lui West Ham, scor 2-3, într-un meci din etapa #11 în care oaspeții plecau clar favoriți.

În lipsa lui Firmino, accidentat în etapa trecută, dar cu Salah și Mane titulari, „ciocănarii” au reușit să-i strice seria de rezultate pozitive lui Liverpool.

Prima înfrângere a sezonului în campionat pentru Liverpool

Echipa antrenată de David Moyes a reușit să deschidă scorul în minutul 4, după un corner, o fază la care Alisson a cerut fault la portar. După analizarea fazei, VAR a decis că nu a fost nimic în neregulă, iar portarul „cormoranilor” a fost creditat cu un autogol.

Înainte de pauză, Liverpool a reușit să egaleze prin Alexander-Arnold ('41), care a înscris printr-o execuție magică din lovitură liberă de la marginea careului.

Repriză incredibilă în West Ham - Liverpool

Meciul s-a deschis în a doua repriză, iar în minutul 67, Fornals a reușit să o readucă pe West Ham în avantaj, în urma unui contraatac excelent. Peste alte 7 minute, „ciocănarii” au reușit să majoreze scorul, când Zouma a dus scorul la 3-1 printr-o lovitură de cap în urma unui corner executat excelent de Bowen.

Jucătorii lui Klopp au încercat să revină în meci, iar Origi a reușit să reducă din handicap prin golul din minutul 83, însă nu a fost suficient și Liverpool suferă prima înfrângere din acest sezon, în toate competițiile.

Clasament Premier League: West Ham urcă peste Liverpool

În urma acestui succes, West Ham a reușit să treacă peste Liverpool în clasament și ocupă locul 3, cu 23 de puncte, după 11 etape.

După meci, Jurgen Klopp a analizat prestația jucătorilor săi și a avut câteva lucruri să le reproșeze:

„Am reușit să egalăm și să echilibrăm partida, în timp ce ei au jucat doar pe contre. Totuși, în a doua repriză, nu am fost suficient de lucizi, mi-aș fi dorit să fim mai cinici, pentru că am avut ocazii. 

Ei au jucat foarte bine pe contra-atac și ne-au pedepsit. Am pierdut multe baloane și, la 1-1, ne-am pierdut răbdarea. Lucrurile mici au făcut diferența azi și, din nefericire, balanța nu a înclinat în favoarea noastră”, a declarat Klopp după partidă.

Rezumatul meciului West Ham - Liverpool

Citește și:

Ziua și demiterea în Premier League! Încă un antrenor a fost dat afară

Solskjaer OUT?! United n-a mișcat în derby » Manchester City, victorie fără emoții

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează