INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

LIVERPOOL // Timo Werner, cel mai în formă atacant german, vrea sa lucreze cu Jurgen Klopp!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 19:11

Timo Werner (23 de ani) este printre cei mai căutați atacanți în acest moment. 

S-a scris despre interesul Barcelonei, iar în ultimele zile se vorbește despre o mutare la Chelsea.

Totuși, Werner pare că s-a decis în privința viitorului său. Liverpool este alegerea acestuia, el dorind să lucreze sub comanda conaționalului său, Jurgen Klopp. Cu 18 goluri marcate în 20 de meciuri pentru RB Leipzig, germanul este convins că stilul de joc practicat de ”cormorani” i se potrivește.

Cel mai probabil, atacantul german va ajunge pe Anfield în vara acestui an, când Liverpool poate activa clauza de reziliere de 60 milioane de euro.

Antrenorul lui RB Leipzig, Julian Nagelsmann (32 de ani), nu se opune unui transfer spre o echipă de top. "Aș proceda la fel cu Timo Werner, dacă s-ar dezvolta mai repede decât echipa de la RB Leipzig.", a declarat acesta pentru ziarul Bild.

de Eduard Pătrașcu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează