INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

„E o mare lovitură” » Van Dijk s-a accidentat și riscă să rateze duelul cu Real Madrid din Champions League

Virgil Van Dijk/ foto: Guliver/GettyImages
Virgil Van Dijk/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 18:49 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 19:39

Virgil van Dijk (31 de ani), fundașul lui Liverpool, s-a accidentat la meciul pierdut cu Brentford, scor 1-3, și va sta pe tușă minim o lună. Olandezul riscă să rateze primul meci cu Real Madrid din optimile Champions League, 21 februarie, ora 22:00.

Van Dijk a simțit o problemă la bicepsul femural la meciul cu Brentford și a fost schimbat cu Matip, în minutul 46. Deși inițial l-a scos pe olandez doar ca măsură de precauție, Jurgen Klopp a anunțat că accidentarea e mai gravă decât se preconiza.

Revine Ianis Hagi? » Anunțul făcut de antrenorul lui Rangers: „Va juca un rol extrem de important”
SCOȚIA
Revine Ianis Hagi? » Anunțul făcut de antrenorul lui Rangers: „Va juca un rol extrem de important”

Jurgen Klopp: „Van Dijk va lipsi mai mult de o lună”

„Accidentarea lui Virgil e o surpiză neplăcută pentru noi. E o mare lovitură pentru noi. Atunci nu simțea mare lucru. L-am scos, nu era clar dacă mai putea juca.

Diagnosticul lui Van Dijk e destul de dur. Va lipsi câteva săptămâni, mai mult de o lună chiar. Sper să se recupereze cât mai repede. Cert e că e indisponibil, va trebui să ne bazăm pe ceilalți fundași centrali.

Virgil a jucat foarte multe meciuri în ultimii ani. Nu ne va ajuta pe teren, dar va fi alături de noi în afara lui”, a declarat Jurgen Klopp la conferința de presă premergăroare meciului cu Wolves din Cupa Angliei, potrivit Daily Mail. 

Liverpool și Wolves joacă sâmbătă în Cupa Angiei, de la ora 22:00. Odată cu absența lui Van Dijk, Jurgen Klopp se va baza pe postul de fundaș central pe Matip, Joe Gomez și Konate.

VIDEO. Rezumat Brentford - Liverpool 3-1

Citește și:

Fost fotbalist din Premier League, prins cu cocaină de 4.500 de euro după o urmărire ca în filme

Aleksander Ceferin, reales la al 47-lea Congres! Alegerile UEFA, o formalitate pentru actualul președinte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează