INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - WATFORD 2-0

LIVERPOOL - WATFORD 2-0 // VIDEO „Cormoranii” sunt de neoprit în Premier League! Mohamed Salah, gol superb, cu călcâiul

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 17:16

Liverpool continuă parcursul impresionant din Premier League, „cormoranii” învingând-o azi pe Watford, scor 2-0, în etapa #17 din Premier League. 

Formația lui Jurgen Klopp, antrenorul care tocmai ce și-a prelungit contractul până în 2024, n-a întâmpinat probleme împotriva codașei din Anglia. Mohamed Salah a deschis scorul în minutul 37, înscriind printr-o execuție de efect din interiorul careului. 

Tot egipteanul a stabilit scorul final al partidei în minutul 90, când a înscris elegant, cu călcâiul, după o pasă venită de la Origi.

Liverpool rămâne neînvinsă după 17 etape, „cormoranii” având un bilanț impresionant: 16 victorii și un singur rezultat de egalitate. „The Reds” au acum 10 puncte peste urmăritoarea Leicester și nu mai puțin de 17 față de Manchester City, echipă care are însă un meci mai puțin. 

Vezi și: 

LIVERPOOL // Takumi Minamino, jucătorul-surpriză pe care Klopp vrea să-l aducă în iarnă » Interesul „cormoranilor” se confirmă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
paul.o.53
paul.o.53  •  15 Decembrie 2019, 01:29

Da , cred ca am gresit adresa ! Trebuia sa scriu la " Romania Literara"!

paul.o.53
paul.o.53  •  15 Decembrie 2019, 00:50

pentru mine este ciudat ca gazetarii romani folosesc termeni nostimi ,pe care nu o sa ii intalnesti in tara de origine : 1 Daca mergi in Anglia sau in UK in general , daca vei vorbi despre cormorani probabil ca nu vei fi inteles ; doar oameni mai cultivati iti vor spune ca " corvus maris " este un fel de de corb de mare dar cand este vorba de FC Liverpool , totzi ii cunosc drept " The Reds" sau "The Kop" , numitzi dupa celebra tribuna dedicata luptatorilor muriti in Razboiul Burilor. Mai auzim despre " Batavi" ?!? o alta echipa , nationala Olandei ; cred ca in Olanda ar fi o insulta sa-i numesti batavi ; chiar daca unele triburi de la gurile rinului s-au numit asa , perioada lui Napoleon care a cucerit Tarile de Jos si a creat Republica Batava a ramas in memoria olandezilor ca o perioada trista. Ei se autointituleaza " portocale" , joc de cuvinte legat de Familia Regala de Oranje . Cred ca aceste regionalisme folosite ziaristii nostri sunt o mostenire de la vechii comentatori care citeau cu dictionarul biblia lor, numita France Footbal.

vlad_teapa
vlad_teapa  •  14 Decembrie 2019, 18:41

a??/?????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează