INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Și-a găsit rapid echipă! Unde va juca Liviu Antal, după despărțirea de UTA

Liviu Antal // foto: Facebook @ Szombathelyi Haladás
Liviu Antal // foto: Facebook @ Szombathelyi Haladás

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 19:54 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 21:20

Liviu Antal (32 de ani), jucătorul celor de la UTA în ultimul an, a semnat cu Szombathelyi Haladas, echipă din eșalonul secund maghiar.

După ce și-a reziliat contractul cu UTA, Liviu Antal nu a stat mult timp fără echipă. Fostul golgheter al României din sezonul 2013-2014, când a înscris 15 goluri, a semnat cu Szombathelyi Haladas, locul 4 în liga secundă din Ungaria.

Adrian Porumboiu, interviu exploziv: „De ce a rezistat doar Becali în fotbal? Fiindcă statul, prin ANRP, i-a făcut lui cadouri, nu nouă!”
INTERVIU
Adrian Porumboiu, interviu exploziv: „De ce a rezistat doar Becali în fotbal? Fiindcă statul, prin ANRP, i-a făcut lui cadouri, nu nouă!”

Liviu Antal a semnat cu Szombathelyi Haladas

Antal a semnat un contract valabil un an și jumătate și a fost prezentat de maghiari drept „un fotbalist cu o carieră grozavă în spate”.

El a debutat deja la noua echipă în amicalul cu FC Nagykanizsa de sâmbătă, câștigat cu 5-0 de Haladas.

Întregul lot al celor de la Haladas este evaluat de Transfermarkt.com la 2,98 milioane de euro. Antal, cotat la 300.000 euro, este cel mai valoros jucător al echipei, la egalitate cu stoperul Attila Mocsi, în vârstă de 21 de ani.

La UTA, Antal a adunat 43 de meciuri și doar 5 goluri. El are în CV echipe precum Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirligi, Hapoel Tel Aviv, Pandurii, CFR Cluj și Zalgiris.

După ce s-a despărțit de UTA, Antal a fost recomandat și la Dinamo.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Răzvan Lucescu, salvat de VAR! Cum a trecut de la 0-1 la 1-0 în aceeași fază la meciul cu OFI

Rafa Benitez, demis de Everton! Ultimul eșec i-a fost fatal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Ianuarie 2022, 21:56

Exod al românilor în campionatul maghiar. Se pregătește Stelu Filip.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează