INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Loți Boloni nu-l mai vrea la Metz pe jucătorul cu „probleme psihice”: „Are talentul de a fi iritant pentru colectiv”

Loți Boloni nu-l mai vrea la Metz pe Didier Lamkel Ze, Foto: Imago Images
Loți Boloni nu-l mai vrea la Metz pe Didier Lamkel Ze, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2022 10:49 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 15:52

Laszlo Boloni (69 de ani), noul antrenor al lui FC Metz, sugerează că nu l-ar dori în lot pe camerunezul Didier Lamkel Ze, care i-a provocat multe dureri de cap la Antwerp.

Împrumutul lui Didier Lamkel Ze la FC Metz se încheie pe 30 iunie. Ar trebui să revină la Antwerp, dar atacantul camerunez vrea să continue în Lorena, aflând că Laszlo Boloni este noul antrenor. 

Informația zilei: FCSB va avea „satelit” în Liga 2! Pactul tripartit din care s-a născut noua echipă
DECIZIE
Informația zilei: FCSB va avea „satelit” în Liga 2! Pactul tripartit din care s-a născut noua echipă

Didier Lamkel Ze: „Mă întorc și cu trotineta. Îl iubesc pe Boloni” 

Dacă îmi propun un contract bun acolo, mă întorc și cu trotineta”, a declarat jucătorul în vârstă de 25 de ani. „Nu-mi pasă că Metz e în Ligue 2, va promova repede, veți vedea”. 

DLZ îl știe bine pe Loți. El l-a adus la Antwerp, în vara lui 2018, de la Niort, din liga secundă franceză, și au lucrat împreună două sezoane. Ține mult la tehnician, a spus-o în repetate rânduri: „Îl iubesc, e foarte important pentru mine” sau „E părintele meu spiritual. Mă cunoaște și crede în mine”. 

Loți Boloni: „Lamkel Ze are defecte de care trebuie să scape” 

Didier Lamkel Ze i-a provocat și situații periculoase, i-a afectat atmosfera din echipă. Deseori. Capricios, dificil, a fost mereu un „spin” în vestiar. Și-a bătut un coleg, fiind exclus temporar din lot, și a „uitat” să vină la antrenament de câteva ori, fiind mereu amendat. 

Atât de tare l-a enervat o dată încât Bölöni a răbufnit: „Are iar probleme psihice, ca de obicei”. 

Acum, antrenorul sugerează că n-ar vrea o durere de cap la Metz. Întrebat de jurnaliștii loreni dacă e interesat de Lamkel Ze, Boloni a replicat: „Îl ador pe Didier jucătorul. Totuși, Didier, colegul altor jucători, pune probleme. Are toate calitățile pentru a evolua în Franța, dar are și defecte de care trebuie să scape. Are «talentul» de a fi iritant pentru colectiv”. 

9 meciuria jucat Didier Lamkel Zé la FC Metz, marcând trei goluri, în perioada martie - mai 2022

Citește și:

Nicolae Stanciu a făcut din nou show în China! Gol și pasă de gol pentru mijlocașul român

Gabi Enache va juca în sezonul viitor de Liga 1: „Principalul obiectiv, lupta la play-off”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
francklin67
francklin67  •  26 Iunie 2022, 17:14
Postat de ionescugeorge77 pe 26 Iunie 2022, 14:57

...ce ne intereseaza pe noi ?...de Camerun ...de Franta ...de Ungaria ...Metz sa se descurce ...nu avem nimic in comun cu aceasta echipa...

Pe majoritatea microbistilor il intereseaza sa fim informati despre tot ce se intampla in jurul lui LÁSZLÓ BÖLÖNI,mai putin ne intereseaza ce se intampla cu Nationala Politrucilor dupa iesirea in decor cu declaratii a lui Stoichita si deciziile luate cu privire la Edy Iordanescu-Politico.Iar ai intrat sa comentezi in modul tau HALUCINANT,esti o nulitate ca cei de la F.R.F si ca Edy.BÖLÖNI-BÖLÖNI-BÖLÖNI a fost si a ramas si va fii un nume pe buzele celor care cunosc" Fotbal" adevarat intelegi pispirica de "ionescugeorge77".

luker
luker  •  26 Iunie 2022, 16:36

Puțini ințeleg ca nu e vorba doar de skill in fotbal, mai sunt si alte aspecte care fac o echipa … Bine ca Metz a avut bani de Boloni nu insa si Burleanu …

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Iunie 2022, 14:57

...ce ne intereseaza pe noi ?...de Camerun ...de Franta ...de Ungaria ...Metz sa se descurce ...nu avem nimic in comun cu aceasta echipa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează