INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - BURNLEY 6-0

VIDEO+FOTO „Monstrul” Haaland e de neoprit! Încă un hattrick, iar Manchester City e în semifinalele Cupei Angliei

Haaland a reușit un hattrick în victoria lui Manchester City cu Burnley, scor 6-0, în sferturile Cupei Angliei. Foto: Imago +8   FOTO
Haaland a reușit un hattrick în victoria lui Manchester City cu Burnley, scor 6-0, în sferturile Cupei Angliei. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 22:18 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 22:38

Manchester City e în semifinalele Cupei Angliei, după o victorie categorică în fața lui Burnley, scor 6-0. Erling Haaland a lovit din nou și a bifat iarăși un hattrick înainte să fie schimbat de Pep Guardiola.

Burnley a rezistat o jumătate de oră pe Etihad Stadium. Apoi, Haaland, lansat perfect de Alvarez, s-a strecurat prin gaura mare din centrul defensivei și l-a executat pe Peacock-Farrell (32). Trei minute mai târziu, norvegianul a reluat în plasă din 6 metri, servit perfect de Foden.

Haaland, hattrick în Manchester City - Burnely 6-0

Și-a completat hattrick-ul în minutul 59, când a reacționat rapid la o minge venită din bară, după șutul lui Foden. Trei minute mai târziu a venit și rândul lui Alvarez, care a împins mingea în plasă, după o cursă în careu a lui De Bruyne.

Haaland a fost schimbat imediat, însă City nu s-a oprit. Puștiul Cole Palmer (20 de an), intrat chiar în locul norvegianului, a înscris din apropiere, după o respingere greșită (68). Alvarez a bifat „dubla” și a închis tabela 5 minute mai târziu, după ce l-a driblat în careu pe Al Dakhil.

+4 FOTO

Sferturile Cupei Angliei

  • Manchester City - Burnley 6-0
  • Sheffield United (2) - Blackburn (2)
  • Brighton - Grimsby Town (4)
  • Manchester United - Fulham

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Antonio Conte, dezlănțuit la conferință! Declarații acide la adresa jucătorilor: „Asta este povestea lui Tottenham, așa s-au obișnuit aici”
PREMIER LEAGUE
Antonio Conte, dezlănțuit la conferință! Declarații acide la adresa jucătorilor: „Asta este povestea lui Tottenham, așa s-au obișnuit aici”
Al Nassr - Abha 2-1 » Victorie chinuită pentru Al Nassr. Ronaldo a înscris de la 30 de metri!
ARABIA SAUDITĂ
Al Nassr - Abha 2-1 » Victorie chinuită pentru Al Nassr. Ronaldo a înscris de la 30 de metri!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  18 Martie 2023, 23:02
Postat de yellowstone_vs pe 18 Martie 2023, 22:42

Compagno al nostru este mult mai bun !!

Ce tzapa si a luat Nea Gigi cu el !!! Nu stiu pe cine o sa prosteasca sa se scape de el !!

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  18 Martie 2023, 22:42

Compagno al nostru este mult mai bun !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează