INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Guardiola pregătește un nou transfer la Manchester City » Vrea un fost jucător al Barcelonei

Pep Guardiola/ foto: Imago Images
Pep Guardiola/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 18:31 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 19:17

Marc Cucurella (23 de ani), fundașul stânga de la Brighton, ar fi intrat în vizorul lui Manchester City, care ar fi dispusă să plătească 30 de milioane de euro în schimbul său.

Spaniolul crescut în academia Barcelonei, sosit la Brighton în urmă cu un an, a impresionat în primul său sezon în Premier League, contribuind la clasarea „pescărușilor” în prima jumătate a clasamentului, locul 10. Potrivit Daily Mail, Cucurella ar fi dorit cu insistență de Pep Guardiola.

Burleanu, pont pentru CSA Steaua » Cum pot promova „militarii”: „Durează 48 de ore”
FRF
Burleanu, pont pentru CSA Steaua » Cum pot promova „militarii”: „Durează 48 de ore”

Manchester City l-ar vrea pe Cucurella

Cucurella, pentru care Brighton plătea 15 milioane de euro lui Getafe în urmă cu un an, este fundașul lateral cu cele mai multe recuperări în actualul sezon de Premier League, 241. Internaționalul spaniol ar fi dorit cu insistență de Guardiola la Manchester City. 

Antrenorul catalan vrea un fundaș stânga convențional, după ce în acest sezon a apelat la serviciile lui Zinchenko, provenit din mijlocaș, și Joao Cancelo, fundaș dreapta.

Internaționalul spaniol a bifat 37 de partide în acest sezon, în toate competițiile, reușind un gol și o pasă decisivă. Dacă mutarea s-ar concretiza, Cucurella ar fi al doilea jucător adus de Manchester City în perioada de transferuri din vară, după Haaland.

Manchester City a anunțat transferul lui Haaland

Manchester City a confirmat oficial că a ajuns la un acord de principiu cu Erling Haaland (21 de ani), atacantul de la Borussia Dortmund.

Manchester City poate confirma că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul lui Erling Haaland de la 1 iulie 2022. Urmează ca Manchester City să finalizeze termenii contractului și cu fotbalistul”, au comunicat „cetățenii” pe Twitter.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Baraj pentru titlu între Liverpool și Manchester City? Rezultatele din ultima etapă care ar duce la play-off + Ce șanse oferă casele de pariuri

Eintracht Frankfurt - Glasgow Rangers se înfruntă în finala Europa League » După o jumătate de secol, echipa lui Ianis Hagi poate câștiga al doilea trofeu continental

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează