INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Manchester City vrea să îi ofere un nou contract lui Erling Haaland! Norvegianul are o înțelegere până în 2027 cu gruparea engleză

Erling Haaland.
FOTO: Imago Images
Erling Haaland. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 15:51 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 16:19

Erling Haaland (22 de ani), atacantul norvegian adus de Manchester City în această vară de la Borussia Dortmund, va primi o nouă înțelegere din partea „cetățenilor”, la finalul acestui sezon, dacă va continua să joace la fel de bine, notează cotidianul britanic Daily Star

Nordicul a început foarte bine sezonul, reușind să marcheze 14 goluri și să ofere un assist în tricoul celor de la Manchester City

Gică Popescu atacă un „tricolor”: „Dumnezeule! Cu astfel de jucători să mergem mai departe?!”
REACȚIE
Gică Popescu atacă un „tricolor”: „Dumnezeule! Cu astfel de jucători să mergem mai departe?!”

Erling Haaland are în prezent cel mai mare salariu de la Manchester City

Erling Haaland are cel mai mare salariu de la Manchester City. Atacantul norvegian câștigă 375.000 de lire sterline pe săptămână (aproximativ 427.000 de euro), la egalitate cu mijlocașul belgian Kevin de Bruyne. Asta înseamnă aproximativ 20 de milioane de lire pe sezon. 

În prezent, cel mai bine plătit jucător din Premier League este Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Manchester United. Lusitanul încasează 515 mii de lire sterline pe săptămână (aproximativ 585.000 de euro).

Erling Haaland nu se află în TOP 10 cel mai bine plătiți fotbaliști din lume

În prezent, Erling Haaland nu se află în top 10 cel mai bine plătiți fotbaliști din lume. 

Fotbalistul care câștigă cei mai mulți bani, din salariu și publicitate, este Kylian Mbappe, jucătorul celor de la PSG. Francezul câștigă anual undeva la 125 de milioane de dolari (aproximativ 127,5 milioane de euro).

Podiumul este completat de Cristiano Ronaldo, cu 113 milioane de dolari și Lionel Messi, cu 110 milioane câștigate. Topul este completat de Neymar (91 de milioane de dolari), Mohamed Salah (39,5 milioane), Eden Hazard (31,3 milioane), Andres Iniesta (30 de milioane), Raheem Sterling (29,4 milioane), Kevin de Bruyne (29 de milioane) și Antoine Griezmann (27,5 milioane de dolari).

Conducerea lui Manchester City a mai procedat la fel și cu Ederson, Laporte, Bernardo Silva și Ruben Dias

Conducerea campioanei a procedat la fel și în cazurile lui Ederson, Aymeric Laporte, Bernardo Silva și Ruben Dias.  „Cetățenii” le-au prelungit acestora contractele după numai un sezon petrecut pe Etihad Stadium, pentru a se asigura că nu vor părăsi prea curând formația engleză. 

VIDEO. Primul gol marcat de Erling Haaland în tricoul lui Manchester City

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Manchester City - Manchester United, derby în etapa 9 din Premier League » Echipe probabile + Cote

Tragedie la un derby din Indonezia! 174 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren! Alte 100 de victime sunt la spital în stare gravă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  03 Octombrie 2022, 08:19
Postat de maradona79 pe 02 Octombrie 2022, 22:10

As fi curios cat castiga din publicitate Olimpiu Morutan.

mai mult decat castigi tu ...

steauaefcsb
steauaefcsb  •  03 Octombrie 2022, 00:29
Postat de maradona79 pe 02 Octombrie 2022, 22:10

As fi curios cat castiga din publicitate Olimpiu Morutan.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  02 Octombrie 2022, 22:10

As fi curios cat castiga din publicitate Olimpiu Morutan.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează