INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - LIVERPOOL 2-1

3 momente cu nervii întinși la maxim în Manchester United - Liverpool » Conflict la Liverpool, Ten Hag a înjurat în direct + CR7, furios pe bancă

Articol de - Publicat marti, 23 august 2022 08:18 / Actualizat marti, 23 august 2022 09:29

Trei secvențe din timpul și de la finalul Derby-ului Angliei, Manchester United - Liverpool 2-1, arată că tensiunea e mare în ambele tabere. United s-a mai eliberat un pic, însă doar atât.

După două înfrângeri în primele două etape din Premier League (1-2 cu Brighton și 0-4 cu Brentford), Manchester United a obținut primele puncte, chiar în fața marii rivale, Liverpool. N-a făcut decât să ia o parte din presiunea care o apăsa și s-o mute în curtea lui Jurgen Klopp.

La asta s-a ajuns: Barcelona e obligată să vândă jucători
BARCELONA
La asta s-a ajuns: Barcelona e obligată să vândă jucători

Câteva secvențe din timpul confruntării celor doi giganți arată că tensiunea n-a dispărut nici dintr-o parte, nici din cealaltă.

1. Cristiano Ronaldo, frustrat pe bancă

Camerele TV l-au surprins pe Cristiano Ronaldo, pe banca „diavolilor”, Izolat și extrem de frustrat. Negru de supărare. Și așa a rămas și după fluierul final, chiar dacă managerul Erik ten Hag a apelat la el în minutul 86, iar United și-a adjudecat primele puncte în 2022/2023. 

CR7 vrea doar să plece, e disperat să joace în Liga Campionilor, ceea ce a creat o ruptură iremediabilă între el și coechipierii care se simt jigniți de atitudinea superstarului portughez.

3 momente cu nervii întinși la maxim în Manchester United - Liverpool » Conflict la Liverpool, Ten Hag a înjurat în direct + CR7, furios pe bancă

2. Conflict între Milner și Van Dijk

Dincolo, la Liverpool, tensiunile existente au ieșit în evidență imediat după cel dintâi gol încasat. James Milner a sancționat prompt atitudinea „de spectator” a coechipierului Virgil van Dijk la reușita lui Jadon Sancho, căruia i-a lăsat tot timpul din lume să preia, să-și așeze mingea și s-o expedieze în plasă. 

„Te duci spre el, în p*** mea”, i-a strigat „veteranul” lui Liverpool, 36 de ani, fundașului olandez - potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

3. Erik ten Hag a înjurat în direct

Aflat la prima victorie într-un meci oficial pe banca „diavolilor”, Erik ten Hag a fost euforic la finalul meciului și a scăpat o înjurătură în timp ce era în direct.

„Tot ce contează e atitudinea. După cum vedeți, acum am jucat cu atitudine. Am avut spirit de luptă. Vedeți și voi ce pot obține, pentru că, pot juca fotbal, în p*** mea”, a spus Ten Hag, chiar pe teren, în timp ce era înconjurat de Gary Neville, Roy Keane și Jamie Carragher.

Imediat după discursul lui Ten Hag, David Jones, reporterul Sky, le-a prezentat scuze telespectatorilor: „Ne cerem scuze pentru limbaj”.

Foști jucători și actuali experți Sky Sport, Keane, Carragher și Neville s-au amuzat. „Mie chiar mi-a plăcut”, a spus fostul fundaș dreapta de la United.

9 jucătoriau absentat de la Liverpool, accidentați sau suspendați. Cei mai importanți, Thiago, Fabinho și Konate

Sunt foarte dezamăgit de rezultat. Și îngrijorat pentru situația noastră de moment. A fost exact așa cum și-a dorit Man. United să joace și noi suntem vinovați că le-am permis s-o facă.
Jurgen Klopp, manager Manchester United

Manchester United, victorie cu Liverpool

Cu o listă considerabilă de indisponibili, Liverpool nu a putut ține piept unui United care a impresionat prin eroism și entuziasm, în dorința de a ieși din criză. Sancho a deschis scorul în minutul 16, după o pasă a lui Elanga. Extrema lui United a trimis în colțul din stânga și l-a învins pe Alisson. 

Înainte de pauză, Milner putea provoca un autogol, la o fază la care doi jucători ai lui United au fost aproape să trimită în poartă „capul” veteranului lui Liverpool. Rashford a majorat diferența în minutul 53, după ce a rămas unu la unu cu Alisson, la o fază verificată de VAR pentru ofsaid. 

Atacantul englez a mai fost aproape de gol în două rânduri (56 și 76). Salah a înscris pentru oaspeți în minutul 81, cu capul, dar Liverpool nu a putut egala în minutele rămase.

Citește și: 

Prima înfrângere, primele tensiuni la Atletico! Un jucător crescut de Real Madrid a sărit la bătaie cu fanii

Arsenal vrea să transfere un jucător portughez! Ținta lui Mikel Arteta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  24 August 2022, 08:16
Postat de matei14 pe 23 August 2022, 12:42

Cum să traduci "They can f*****g play football" în "ei pot juca fotbal, în p*** mea" ? Nu are nicio treabă, la englezi "f*****g" seamană mai mult cu "la naiba" din română.

sa bulit google translate...

brujo
brujo  •  23 August 2022, 16:05
Postat de FCUCraiova pe 23 August 2022, 11:59

Daca United sunt slabi atunci de Liverpool ce sa mai zicem

Liverpool are jumatate de echipa accidentata ... :))) Vorbim cand isi revin. :)

aberescu
aberescu  •  23 August 2022, 14:50

Și cum se traduce *** in Engleză?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close