INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

REZUMAT VIDEO Manchester United mătură cu adversarele din Anglia, după plecarea lui Cristiano Ronaldo: 8 victorii în 8 meciuri, 15-1 golaveraj în ultimele 6!

Manchester United
Manchester United

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 11:23 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 11:44

Tensiunea din vestiar, când Cristiano Ronaldo se certa cu managerul Erik ten Hag, a dispărut la Manchester United. Din momentul în care portughezul nu a mai jucat, jucătorii s-au eliberat. Ultima victorie, 3-0 cu Charlton (D3), marți, în „sferturile" Cupei Ligii.

Ultimul meci în care a jucat Cristiano Ronaldo la Manchester United a fost pe 6 noiembrie, la Birmingham, cu Aston Villa. Portughezul a purtat banderola de căpitan, a fost integralist, a primit un cartonaș galben și „Red Devils" au pierdut, 1-3.

„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute
PROCES
„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute

Manchester United, 21 de goluri marcate, 4 primite fără Cristiano Ronaldo

De atunci, Cristiano Ronaldo nu a mai apărut în tricoul roșu și, fără tensiunea din vestiar provocată de el împotriva managerul Ten Hag, echipa s-a eliberat. Au urmat opt meciuri în toate competițiile, toate câștigate, golaveraj 21-4.

După rezilierea contractului, pe 22 noiembrie, Manchester a jucat de șase ori, șase victorii, 15 goluri marcate, unul singur primit.

Marcus Rashford, dezlănțuit după plecarea lui Cristiano Ronaldo

Odată cu despărțirea de Cristiano, fanii lui United l-au redescoperit pe Marcus Rashford în cea mai bună formă. Revenit de la Mondial, atacantul în vârstă de 25 de ani a punctat în fiecare din cele șase partide. 7 goluri, ca nimeni altcineva în campionatele de top după pauza pentru CM. Ultimele două reușite, marți seară, la 3-0 cu Charlton (D3), în „sferturile" Cupei Ligii.

8goluri și 3 assisturi avea Rashford la United după primele 19 meciuri ale acestui sezon; 7 goluri și 3 pase decisive a reușit Marcus în ultimele 6 partide

Citește și alte știri din Premier League: 

Steven Gerrard, pe lista unei naționale participante la Campionatul Mondial din Qatar » Unde ar putea antrena legenda lui Liverpool

Proces incredibil pierdut de Barcelona! Trebuie să achite 8,5 milioane de euro pentru 17 minute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  12 Ianuarie 2023, 13:25

Hold ur horses

dinamo100
dinamo100  •  11 Ianuarie 2023, 17:27

Man United are un lot foarte valoros. Daca Ten Haag ii face sa joace ca o echipa, si asa se pare, MU poate chiar sa atace titlul in Premier League.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează