INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A plecat Ronaldo, se pregătește patronul: Manchester United va fi scoasă la vânzare

Avram (stânga) și Joel Glazer, co-proprietarii lui Manchester United // sursă foto: Guliver/gettyimages
Avram (stânga) și Joel Glazer, co-proprietarii lui Manchester United // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 08:49 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 10:19

Familia Glazer, proprietara lui Manchester United, a lăsat de înțeles că e gata să vândă clubul. Daily Mail susține că americanii vor cel puțin 5 miliarde de lire sterline, dar ar putea să ceară 9!

De marți seară, Cristiano Ronaldo este istorie la Manchester United. După un al doilea „mariaj” dezastruos, jucătorul și clubul au căzut de acord pentru rezilierea de comun acord a contractului. 

Cristiano a plecat, dar e posibil ca multipla campioană a Angliei să intre în curând pe mâinile altcuiva. Proprietarul din ultimii 17 ani, familia Glazer, a emis un comunicat în acest sens la puțin timp de la oficializarea despărțirii de internaționalul portughez aflat la Cupa Mondială din Qatar.

„Timpul pentru faza a doua” » Piers Morgan „i-a găsit” echipă lui Ronaldo: postare de 120.000 de like-uri
PREMIER LEAGUE
„Timpul pentru faza a doua” » Piers Morgan „i-a găsit” echipă lui Ronaldo: postare de 120.000 de like-uri

A plecat Cristiano Ronaldo, se schimbă și patronul de la Manchester United? 

„Puterea lui Manchester United se bazează pe pasiunea și loialitatea comunității noastre globale de 1,1 miliarde de fani și de followers. În timp ce căutăm să continuăm să construim pe istoria de succes a clubului, Consiliul de Administrație a autorizat o evaluare amănunțită a alternativelor strategice. 

Vom evalua toate opțiunile pentru a ne asigura că ne servim cel mai bine suporterii și că Manchester United maximizează oportunitățile semnificative de creștere disponibile pentru club astăzi și în viitor”, se arată în respectivul comunicat.

În „traducerea” tabloidelor britanice: „Glazer se pregătește să vândă clubul”. Daily Mail a aflat că americanii vor cel puțin 5 miliarde de lire sterline, dar ar putea solicita chiar 9 miliarde: 

„Grupul Raine și Rothschild & Co au fost numiți consilieri financiari exclusivi pentru a supraveghea procesul. United a precizat că totul a fost pus la punct pentru a spori creșterea viitoare, dar a adăugat că clubul «va lua în considerare toate alternativele strategice, inclusiv noi investiții în club, o vânzare sau alte tranzacții»”.

4,25 miliarde de lire sterlinea plătit consorțiul condus de americanul Todd Boehly pentru Chelsea, în mai

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marca anunță: „Următoarea destinație a lui Ronaldo”

Sfidare în Qatar! Ce a făcut la Doha iubita lui Lautaro Martinez

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
OZZIEB
OZZIEB  •  23 Noiembrie 2022, 16:35

La fel cum am zis cu mult timp inainte, M. UTD e la vanzare de mai bine de un an.. din cauza asta nu se mai investeste nimic si i-a lasat pe managerii aia incompetenti sa-l tina pe liniq de plutire.. numai ca nu-i nimeni prost sa dea atat. Astea sunt SF-uri.

enigmaticul
enigmaticul  •  23 Noiembrie 2022, 16:14

Îl vor cumpăra tot niște îmbrobodiți, cu colacul negru pe cap!! Mai ales că este vorba de miliarde!

donnie
donnie  •  23 Noiembrie 2022, 11:40

La sumele astea pe care le cer, cel mai probabil va fi cumparat de un alt stat din zona araba. Bahrein ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează