INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Marca, răspuns dur pentru Gareth Bale după gestul sfidător al galezului » Copertă-eveniment astăzi: „Lipsă de respect. Greșeală. Ingratitudine”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 16:21

Gestul sfidător al lui Gareth Bale la adresa lui Real Madrid naște ecouri din ce în ce mai mari în presa din Spania. Marca, ziarul de casă al madrilenilor, i-a oferit un răspuns dur superstarului galez. 

Cotidianul i-a dedicat lui Bale pima pagină de astăzi, alături de mesajul: „Lipsă de respect. Greșeală. Ingratitudine. În această ordine”.

Marca, răspuns dur pentru Gareth Bale după gestul sfidător al galezului » Copertă-eveniment astăzi: „Lipsă de respect. Greșeală. Ingratitudine”

Imediat după victoria Țării Galilor cu Ungaria, 2-0, cea care a asigurat calificarea galezilor la EURO 2020, Bale s-a fotografiat pe gazon alături de un steag pe care era inscripționat un mesaj de efect: „Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine”.  

Gestul lui Bale vine pe fondul tensiunilor existente între el și clubul antrenat de Zinedine Zidane. Galezul n-a mai fost utilizat din octombrie, iar conflictul cu tehnicianul francez pare să se fi reaprins.

Cum a apărut banner-ul

Mesajul „Wales. Golf. Madrid. In that order” n-a apărut doar pe bannere la meciul dintre Țara Galilor și Ungaria. Fanii galezi l-au transformat și într-un cântec pentru a-și arăta susținerea față de atacant în disputa cu Real Madrid. Totul a plecat după declarațiile făcute de Predrag Mijatovic, fostul jucător al „galacticilor”: „Bale are griji mai mari decât echipa sa de club. Primul lucru la care se gândește e Țara Galilor, apoi la golf și abia după aceea vine Real Madrid”.

Vezi și: 

Toate detaliile despre meciul Țara Galilor - Ungaria 2-0, AICI!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
511110169080791
George Burcasimi  •  21 Noiembrie 2019, 21:05

Bine le-a facut Bale celor de la Real .De ce nu l-au lasat sa plece gratis? Si -a gasit un contract fabulos in China ,dar cei de la Real nu au vrut sa-i de-a drumul !

bazinga
bazinga  •  21 Noiembrie 2019, 19:46

BALE RULES!

zorrozabal
zorrozabal  •  21 Noiembrie 2019, 19:25

Are dreptate!Florentino Perez trebuia sa puna stop mofturilor lui Zidane, care i-a adus pe Hazard si alte petarde,pe sume naucitoare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează