INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

„Mai ziceți acum că vine «la cămile»?” » În așteptarea lui Ronaldo în Arabia Saudită, Șumudică le bate obrazul contestatarilor

Marius Șumudică // foto: Imago Images
Marius Șumudică // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 15:07 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 15:38

Marius Șumudică (51 de ani), antrenor la Al-Raed, în Arabia Saudită, ar putea să-i fie adversar lui Cristiano Ronaldo (37), în cazul în care transferul portughezului la Al-Nassr, anunțat ca și făcut de Marca, se concretizează. Cu această ocazie, românul le bate obrazul celor care l-au contestat.

Marius Șumudică, un bun cunoscător al fotbalului saudit, de două ori antrenor la Al-Shabab și din iulie „principal” la Al-Raed, a comentat transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, mutare pe care Marca a dat-o ca și făcută.

Șumudică le-a bătut obrazul celor care iau în derâdere fotbalul din Golf și așteaptă un duel direct cu legendarul fotbalist portughez. Al-Raed și Al-Nassr ar putea să se întâlnească în semifinalele Cupei Regelui Arabiei Saudite, în cazul în care ambele echipe trec de optimi și de sferturi.

Semnează cu FCSB! Gigi Becali anunță că a rezolvat primul transfer al iernii: „Da, ne-am înțeles!”
TRANSFER
Semnează cu FCSB! Gigi Becali anunță că a rezolvat primul transfer al iernii: „Da, ne-am înțeles!”

Marius Șumudică, despre transferul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită: „«La cămile» se joacă fotbal!”

„Cum e să vină Ronaldo în Arabia Saudită? Trebuie întrebați oamenii ăia care tot vorbesc despre cum antrenează românii «la cămile». Să vedem, acum unde vine?

Majoritatea, când un antrenor străin merge și are succes în Arabia Saudită și în Golf, spune că a mers «la cămile». «La cămile» se joacă fotbal, vin fotbaliști, jucători foarte buni.

Forța financiară a cluburilor de aici este ceva de nedescris. Când un club de aici vrea să ia un antrenor sau un jucător, se face. Nu asta e problema.

Transferul ar produce un impact extraordinar pentru fotbalul de aici. Campionatul de aici va fi mult mai mediatizat. Este foarte important, o lovitură de imagine. Cred că vor urma și alte transferuri de răsunet”, a spus Șumudică la Pro Arena.

Marius Șumudică l-ar putea întâlni pe Cristiano Ronaldo în Cupă

Întrebat despre posibila confruntare directă cu CR7, Șumudică a răspuns:

„Nu ai cum să te simți decât antrenor. Sunt la o echipă de mijlocul clasamentului. Vom vedea ce se va întâmpla. Există posibilitatea să jucăm cu ei semifinală de Cupa Regelui, un trofeu extraordinar de important.

Ar fi o mândrie pentru mine să-l întâlnesc ca antrenor, dar e drum lung până atunci. Eu să rămân aici, el să vină. Nu se știe niciodată în fotbal”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Prințul” din vestiarul Spaniei » Luis Enrique, când a auzit de presupusa idilă a lui Gavi: „Vă place caterinca”

Două imagini fantastice » În oglindă, pentru istorie la Mondial: Pelé și Mbappé, după o jumătate de secol!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
adiktedz
adiktedz  •  07 Decembrie 2022, 16:00

Antrenor mare Sumudica asta. Iesi ma.

naxxar
naxxar  •  07 Decembrie 2022, 11:30

A găsit și ăsta motiv să mai latre puțin. Antrenor de duzină.

laur33
laur33  •  07 Decembrie 2022, 09:27
Postat de laur33 pe 06 Decembrie 2022, 22:54

Da mai Sumudica zicem si acum ca se duce ***. Ronaldo e la apusul carierei și dacă se duce acolo o face strict pentru bani, pentru contractul fabulos. Dacă nu se ducea *** se ducea în Arabia la 24 de ani, nu la 37. Toti marii jucători se duc la apusul carierei ori în SUA ori *** pentru bani. Tu nu ai aflat asta nici până acum?

Deci GSP imi cenzureaza un termen pe care il folosesc chiar ei in titlul articolului :))))). Adica ei au vie sa-l foloseasca, noi nu :))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează