INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, vulcanic înainte de meciul cu Galatasaray: „Eu vreau să fac mâncare, dar dacă n-am ingrediente? Aștept transferurile ca un nebun!”

Marius Șumudică, alături de translatorul de la Yeni Malatyaspor // foto: captură sporx.com
Marius Șumudică, alături de translatorul de la Yeni Malatyaspor // foto: captură sporx.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 10:43 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 11:59

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui Yeni Malatyaspor, nu este deloc liniștit înainte de meciul cu Galatasaray din Super Liga Turciei, programat în această seară, de la ora 18:00.

Cu 3 înfrângeri consecutive în campionat, presiunea de pe umerii lui Marius Șumudică crește. Înainte de meciul cu Galatasaray din etapa 14, antrenorul român a avut un discurs aprins, în care s-a declarat dezamăgit de calitatea jucătorilor săi, a cerut transferuri și un arbitraj corect împotriva vicecampioanei.

Marius Șumudică, înainte de Yeni Malatyaspor - Galatasaray: „Avem 6-7 jucători foarte buni, dar ceilalți nu sunt de nivelul Super Ligii Turciei”

„Nu am venit aici pentru bani. Vreau să salvez această echipă. Dacă verificați, în cei 20 de ani de carieră, nu am luptat cu vreuna dintre echipele mele pentru salvarea de la retrogradare. Niciodată! Nu vreau ca toate rezultatele și tot ce s-a întâmplat la acest club să-mi fie puse în spate mie. Din ianuarie, după ce voi face eu transferurile, OK, puteți veni la mine să-mi spuneți «Șumudică, ai greșit!»

E o diferență foarte mare. Avem 6-7 jucători foarte buni, dar ceilalți nu sunt de nivelul Super Ligii, îmi pare rău! Toată lumea trebuie să înțeleagă asta, inclusiv fanii! Șumudică spune lucrurile direct, cred că toată lumea poate vedea asta! Dacă pierd 4-5 jucători, nu mai am opțiuni. Pe cine să bag, cum? Intru eu să joc?!”, a declarat Șumudică.

Antrenorul român a încheiat cu o comparație plastică: „Vreau să fac mâncare pentru echipa mea, dar dacă n-am ingrediente bune, din ce fac mâncarea?”

Marius Șumudică: „Galatasaray să ne învingă pe teren, fără ajutorul arbitrilor”

Despre meciul cu Galatasaray, Șumudică a spus: „Să vină aici, să ne învingă pe teren, apoi îi vom felicita. Dacă vom câștiga noi, atunci să ne felicite ei. Vreau ca ambele echipe să aibă parte de un joc fără ajutorul arbitrilor sau altor părți”.

Ați văzut să mai primesc vreun cartonaș galben sau roșu? Șumudică s-a schimbat. Nu vreau să fac scandal, dar aceste lucruri trebuie spuse!

Aștept fereastra de transferuri din ianuarie ca un nebun. Am vorbit cu președintele să transferăm 5-6 jucători.

- Marius Șumudică, antrenor Yeni Malatyaspor 

Yeni Malatyaspor ocupă locul 17 în Super Liga Turciei, primul retrogradabil, cu doar 12 puncte acumulate în 13 meciuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cea mai penibilă simulare! A marcat golul victoriei în finala Copei Libertadores, apoi a stârnit hohote de râs: „A vrut să provoace eliminarea arbitrului!”

Valentin Mihăilă s-a accidentat din nou! Ratează primul meci sub comanda noului antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
279602929186838
Billy Bilciurescu  •  28 Noiembrie 2021, 15:30

În momentul când ai semnat contractul,nu știai ce ingrediente ai .

dora
dora  •  28 Noiembrie 2021, 13:45

Ăsta se cere afară după înfrângerile din ultimele meciuri!

fibra
fibra  •  28 Noiembrie 2021, 13:15

Daca nu stii sa "gatesti" iese zeama lunga degeaba ai ingrediente.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează