INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Mărturia fotbalistei de la PSG lovite cu bestialitate cu ranga: „În noaptea aceea am crezut că o să rămân acolo”

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 15:14 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 15:14

Kheira Hamraoui, mijlocașa franceză, a vorbit despre traumaticul atac din noiembrie, când doi mascați au bătut-o cu ranga peste picioare, și calvarul ultimelor 7 luni.

Fotbalul francez a fost șocat în noiembrie trecut de episodul de violență căruia i-a fost victimă o internațională cu 39 de selecții și trei goluri. Mijlocașul Kheira Hamraoui de la PSG, 32 de ani, a povestit pentru prima oară în cotidianul L'Equipe suferința îndurată și calvarul „celor mai penibile 7 luni din viața mea". 

Tripla câștigătoare a Ligii Campionior, cu Lyon și Barcelona, a mărturisit și că s-a temut pentru viața ei. "În noaptea aceea am crezut că o să rămân acolo", și-a amintit blonda fotbalistă atacul cu bestialitate pus la cale împotriva ei.

Tragere la sorți Conference League: FCSB, Craiova și Sepsi și-au aflat adversarele din turul II
TRAGERE
Tragere la sorți Conference League: FCSB, Craiova și Sepsi și-au aflat adversarele din turul II

Mărturia fotbalistei de la PSG lovite cu bestialitate cu ranga: „Am țipat de durere și am încercat să mă protejez cât am putut”

„Doi bărbați mascați m-au dat jos din mașina în care mă aflam și m-au bătut cu o bară de fier peste picioare. Am țipat de durere și am încercat să mă protejez cât am putut, a fost o traumă teribilă. M-au așteptat în spatele unui camion, se aflau la locul și momentul potrvit. Cum au fost atât de bine informați? În perioada ce a urmat eram palidă, pierdută, confuză și copleșită de ceea ce mi se întâmplase. Mi-au trebuit câteva zile să revin la suprafață, dar am simțit apoi presiunea media, eram prinsă în mijlocul unei furntuni", dezvăluie Kheira.

Poliția a arestat-o pe Aminata Diallo, colega aflată la volan și rivală pe post cu victima, suspectând-o că a organizat atacul, dar a eliberat-o după 35 de ore. "Sper să se facă lumină, legătura cu Abidal a fost doar fum în ochi. E treaba investigatorilor și a procurorilor să găsească vinovații", declară Hamraoui. Ancheta continuă, un bărbat fiind reținut luna trecută.

Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui
+7 FOTO

Citește și: 

Donnarumma a răbufnit după umilința Italiei cu Germania + cum s-a descurcat Istvan Kovacs

CFR Cluj și-a aflat posibilul adversar din turul doi preliminar al Ligii » Campioana își poate reîntâlni coșmarul din 2018!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close