INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Măsuri extreme în Champions League! Bayern Munchen și Tottenham, forțate să ia decizii urgente din cauza coronavirusului

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 22:09

Epidemia de coronavirus afectează și marile echipe din Europa. Bayern Munchen și Tottenham au luat deja primele măsuri.

Heung-Min Son (27 de ani) a suferit o operație la brațul drept în Seul, Coreea de Sud. Jose Mourinho afirmă că va face tot posibilul să îl aibă pe teren în finalul sezonului, dar întâmpină o problemă. Extrema lui Tottenham ar urma să rateze două săptămâni de antrenament din cauza izolării la care va fi supus, scrie The Sun. Coreea de Sud este în acest moment a doua țară din punct de vedere al numărului de cazuri confirmate de coronavirus, după China.

Panică la Bayern Munchen

De teama epidemiei, conducerea clubului Bayern Munchen le-a interzis fotbaliștilor să ofere autografe și să se pozeze cu fanii: „În urma recomandărilor primite de la Institutul Robert Koch și de la departamentul medical al echipei, am decis ca jucătorii să nu mai dea autografe pentru o perioadă. De asemenea, aceștia nu vor face fotografii cu fanii. Sperăm ca suporterii să fie înțelegători”.

  • Tottenham și Bayern sunt calificate în optimile Ligii Campionilor. Englezii au pierdut acasă prima manșă cu RB Leipzig, scor 0-1, în timp ce nemții s-au impus pe terenul lui Chelsea, scor 3-0.

Vezi și: 

Mutare pe axa Manchester United - Inter Milano: fotbalistul ar putea ajunge sub comanda lui Cosmin Olăroiu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează