INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus Torino, suferă de pneumonie

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2019 12:33

Maurizio Sarri (60 de ani), noul antrenor al lui Juventus, va fi tratat în perioada următoare de pneumonie.

Sarri a ratat meciul amical de săptămâna trecuta cu Triestina - câștigat de campioana Italiei cu 1-0 - crezându-se că antrenorul este răcit.

După ce starea lui de sănătate s-a agravat, Sarri a efectuat mai multe teste medicale care au confirmat în cele din urmă că acesta suferă de pneumonie, iar antrenorul italian poate rata startul de campionat.

Juventus începe noul sezon de Serie A sâmbătă, 24 august, de la ora 19:00, în deplasare la Parma.

Ce este pneumonia

Conform csid.ro, pneumonia reprezintă infecția micilor saci aerieni de la nivelul plămânilor (alveolele) şi a țesutului din jurul acestora.

În Statele Unite, aproximativ două milioane de persoane fac pneumonie în fiecare an, iar între 40.000 şi 70.000 dintre acestea decedează.

Pneumonia este adeseori o boală fatală la pacienții cu alte boli cronice grave. În general, aceasta reprezintă a şasea cauză de deces şi totodată cea mai frecvent întâlnită infecţie fatală dobândită în spital.

Citește și:

„Nu e tombolă la 11 metri!” » Gary Neville acuză farsa care i-a risipit victoria lui United

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează