INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a anunțat transferul vedetei de la Euro 2020: „Inimă de leu”

Memphis Depay a semnat cu Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Memphis Depay a semnat cu Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 20:05 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 20:24

Barcelona a anunțat transferul lui Memphis Depay (27 de ani).

Atacantul olandez, liber de contract după despărțirea de Lyon, semnează cu Barcelona! Clubul catalan a anunțat astăzi transferul fotbalistului care s-a calificat în optimile EURO 2020 alături de „naționala” Țărilor de Jos.

Oficial: Memphis Depay, la Barcelona

Depay va semna un contract valabil două sezoane, până în vara anului 2023.

Memphis Depay a jucat în ultimii 4 ani în Franța, la Lyon, pentru care a marcat 76 de goluri în 178 de meciuri. În plus, a contribuit și cu 55 de pase decisive.

Cotat la 45 de milioane de euro de către Transfermarkt.com, Depay își trece astfel a patra echipă din CV, după PSV, Manchester United și Lyon.

Memphis Depay, la Barcelona

Barcelona l-a prezentat pe Depay cu un videoclip spectaculos, profitând de tatuajul uriaș al olandezului, care are un leu pe spate.

În această perioadă, Depay participă alături de prima reprezentativă a Țărilor de Jos la Campionatul European. Noul jucător al Barcelonei a înscris un gol în victoria cu 2-0 în fața Austriei.

Barcelona a anunțat transferul vedetei de la Euro 2020: „Inimă de leu”
Memphis Depay a semnat cu Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Mai multe știri din fotbalul internațional:

„MONSTRUL” CR7! Fază incredibilă în Portugalia - Germania » Ronaldo le-a făcut pe toate în 15 secunde: stoper, sprinter și marcator!

Vulcanul maghiar a erupt! Momente uluitoare după golul Ungariei » Jurnalistă luată cu fulgi cu tot! Imaginile zilei la EURO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
realcf
realcf  •  19 Iunie 2021, 20:58

Un transfer doar de dragul antrenorului.. nu vad pe cine ar putea scoate din echipa acest jucator!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează