INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO Mesaj emoționant al lui Mihai Neșu » I-au dat lacrimile patronului lui Utrecht

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2020 10:22 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 10:32

Mihai Neșu, fostul jucător al lui Utrecht, a intrat în direct la Fox Sports, felicitând clubul batav, care a sărbătorit 50 de ani: „Sunt fericit că am făcut parte puțin din istoria lui Utrecht”.

FC Utrecht a împlinit miercuri 50 de ani, și jurnaliștii olandezi nu au uitat de Mihai Neșu. Postul de televiziune Fox Sports i-a arătat patronului Frans van Seumeren mesajul fostului fotbalist alb-roșu. Unul emoționant, care l-a făcut să plângă pe proprietarul grupării batave.

Mihai Neșu, mesaj la aniversarea lui Utrecht: „Multe visuri împlinite”

„Felicitări pentru această sărbătoare, sunt foarte fericit că am făcut parte puțin din istoria lui Utrecht”, a spus Mihai. Era îmbrăcat în tricoul aniversar al roș-albilor, cu numele său pe spate. I-a mulțumit și lui Van Seumeren pentru că „a ajutat clubul într-o perioadă foarte dificilă”. Le-a urat „să aveți o istorie cât mai lungă, cu multe visuri împlinite și fericire. Salutări din România”. Van Seumeren a cumpărat FC Utrecht în aprilie 2008, iar Neșu a fost unul dintre primele sale transferuri, chiar în acel an, în august.

Ciocnirea tragică

Apreciat ca jucător, mai ales pentru combativitatea sa, a rămas în amintirea tuturor pe "Stadion Galgenwaard" după drama din 2011. Pe 10 mai, Neșu s-a ciocnit cu Alje Schut la un antrenament, accidentându-se grav și rămânând paralizat.

86 de meciuria jucat Mihai Neșu în prima ligă olandeză la FC Utrecht, marcând două goluri

Cariera lui s-a întrerupt brusc, brutal, dar legătura cu Utrecht nu s-a întrerupt nicio clipă. 

Ales trei ani la rând în Top 3 la Utrecht

De când s-a transferat de la Steaua, în 2008, Mihai Neșu a impresionat la Utrecht. În trei sezoane, a fost ales an de an în Top 3 al celor mai buni jucători ai roș-albilor: pe 3 în 2008-2009, pe 2 în 2009-2010 (după Dries Mertens, acum la Napoli), pe 3 în 2010-2011.

Citește și alte știri din fotbalul internațional

VIDEO Miralem Pjanic, petrecere de bun-venit la Barcelona! Mijlocașul, aproape de-a izbucni în plâns

Quique Setien, atacat de tatăl lui Antoine Griezmann: „Ești doar un pasager” + Reacția fratelui său: „Îmi vine să plâng”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  02 Iulie 2020, 12:01

Câte lecții ne mai dai, Mihai?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează