INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Moment memorabil cu Zlatan Ibrahimovic » Ce i-a spus unui coleg în timp ce hotelul luase foc

Zlatan, al doilea din dreapta, rândul de sus. Pienaar, primul din dreapta jos
Zlatan, al doilea din dreapta, rândul de sus. Pienaar, primul din dreapta jos

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 20:11

Sud-africanul Steven Pienaar (38 de ani) a fost coleg de cameră cu Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) în perioada petrecută la Ajax și are povești savuroase cu starul suedez.

Nonconformismul lui Zlatan e de notorietate și pare să fie o atitudine naturală. Suedezul afișa aroganța și în condiții de stres, cum ar fi cazul incendiului pe care l-a povestit Pienaar. 

Cum a reacționat Zlatan în fața unui incendiu

„Obișnuiam să împart camera cu el și cu Van der Vaart. Zlatan și cu mine stăteam uneori în pat dublu, dacă nu era prea mult loc. Uneori, fără niciun motiv, începea să mă lovească. Nu am idee de ce, dar altfel era un tip foarte ok. Ne jucam des pe PlayStation, a fost o perioadă frumoasă. 

Altă dată, când eram la hotel, într-o noapte, medicul echipei ne-a trezit spunându-ne că a luat foc hotelul. Era foc fix sub geamul meu. Ni s-a spus să ne luăm bagajele și să ieșim. Mi-am luat geanta, dar Zlatan m-a oprit. Știți ce mi-a spus? «Unde pleci?Trebuie să îmi cari și mie geanta».  După ce a fost stins incendiul, ne-am dus în autocar să dormim, dar eu am stat cu ochii deschiși, nu mai puteam să dorm", a povestit Pienaar pentru The Athletic, citat de Eurosport.

VIDEO / Supertrucurile lui Ibrahimovic și Pogba

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

OFICIAL Victor Valdes, antrenor principal la o echipă din Barcelona: „Sperăm să aibă mult succes la clubul nostru”

41 de suporteri au fost condamnați după ce au agresat starurile lui Sporting

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
126896558871881
Cosmin Mocean  •  29 Mai 2020, 21:30

O uaaau!! Mno astea da stiri!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează