INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Mourinho, mustrat de foștii colegi de la națională ai lui Schweinsteiger: "E o mare lipsă de respect pentru un campion mondial!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 22:00

Decizia lui Mourinho de a nu mai conta deloc pe Bastian Schweinsteiger, 32 de ani, a născut critici aspre la adresa portughezului pentru maniera în care a renunțat la fostul internațional german.

Foștii colegi sar în apărarea mijlocașului.

"Manchester United ar beneficia 100% de prezența lui Bastian. Dacă tot cea ce s-a scris și auzit în presă despre excluderea lui din lot este adevărat, atunci vorbim despre o mare lipsă de respect. Bastian nu e un jucător oarecare și nici nu are 18 sau 19 ani", este de părere İlkay Gündoğan, cel considerat urmașul lui Schweinsteiger în naționala Germaniei, conform Sport Bild. Gündoğan, 25 de ani, spune de asemenea că lumea ar trebui să se simtă norocoasă că a avut parte de un jucător de anvergura campionului mondial din 2014.

Nici Per Mertesacker, 32 de ani, nu a rămas fără replică după exilul lui Schweinsteiger la echipa a doua a lui United. "E un mare ghinion pentru Bastian că a nimerit la o echipă care și-a schimbat din nou antrenorul, iar noul tehnician nu îl dorește. Se poate întâmpla oricând oricui, el știa unde merge și a semnat un contract avantajos. E o situație puțin perversă, îi doresc tot binele", a comentat fundașul lui Arsenal.

Bastian Schweinsteiger a jucat ultimul său meci în tricoul lui United în luna martie, sub comanda lui Louis Van Gaal. În ciuda deciziei lui Mourinho de a-l trimite la echipa secundă, Schweinsteiger s-a decis că va rămâne la Manchester. Gurile rele spun că ar fi din cauza salariului uriaș, de 200.000£ pe săptămână.

 Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
696253093853906
Ghita Florin  •  05 Octombrie 2016, 22:33

Daaaa,trebuia folosit pana cand nepotii lui ar fi avut la randul lor nepoti,sa-l ia inapoi si sa-l tina ei pe bani nemunciti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează