INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE

În sfârșit! După multe încercări ratate, Newcastle s-a înțeles cu noul antrenor

Antrenorul Eddie Howe (43 de ani) are un acord de principiu cu Newcastle și ar urma să semneze contractul în următoarele zile.
Antrenorul Eddie Howe (43 de ani) are un acord de principiu cu Newcastle și ar urma să semneze contractul în următoarele zile.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 22:20 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 22:20

Antrenorul Eddie Howe (43 de ani) are un acord de principiu cu Newcastle și ar urma să semneze contractul în următoarele zile.

Newcastle a găsit, în sfârșit, înlocuitor pentru Steve Bruce. Miliardarii arabi au tatonat mai multe piste, au încercat să îi achite clauza lui Unai Emery, dar s-au oprit asupra unui antrenor liber de contract. Au un acord de principiu cu Eddie Howe, pentru un contract valabil două sezoane și jumătate. 

Newcastle, acord de principiu cu Eddie Howe

Amanda Staveley, cea care a condus negocierile, ar fi fost impresionată de viziunea pe care Eddie Howe o avea asupra viitorului clubului și i-ar fi acceptat toate pretențiile, informează Sky Sports. Cele două părți speră să semneze contractul înaintea meciului de duminică, pe care Newcastle îl joacă în deplasare, cu Brighton.

În primul sezon, obiectivul va fi salvarea de la retrogradare. Newcastle e penultima în Premier League în acest moment, fără victorie în 10 runde și cu doar 4 puncte acumulate.

În sfârșit! După multe încercări ratate, Newcastle s-a înțeles cu noul antrenor
Eddie Howe

Cine este Eddie Howe, viitorul antrenor al lui Newcastle

Eddie Howe este liber de contract din 2020, după despărțirea de Bournemouth, dar asta nu pentru că a dus lipsă de oferte. Antrenorul în vârstă de 43 de ani este recunoscut pentru stilul ofensiv pe care l-a implementat când antrena „cireșele”. 

Howe a luat-o pe Bournemouth în al 4-lea eșalon și a dus-o până în Premier League. De-a lungul anilor a fost pe lista unor echipe importante. A fost văzut drept succesorul ideal pentru Arsene Wenger la Arsenal, dar și printre favoriții la postul de selecționer al Angliei.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”

Anamaria Prodan dezvăluie următoarea destinație a lui Nicolae Stanciu: „El acolo își dorește să ajungă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1043357629088524
Caelius Calin  •  05 Noiembrie 2021, 16:59

Se vede ca nu ati urmarit meciurile din Premier in ultimii 6,7 ani . Mai comentam poate peste 2 ani,sunt convins ca o sa vi se schimbe parerea .

dora
dora  •  04 Noiembrie 2021, 22:57

Amanda Staveley se pare că este cam pe langa fenomen !

magic4ever
magic4ever  •  04 Noiembrie 2021, 22:34

Ce antrenor slab aduce Newcastle....retrogradeaza 100% cu toti banii seicilor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează