INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE - CHELSEA 1-0

„Coțofenele” zboară spre Champions League » Newcastle o bate pe Chelsea, iar londonezii se prăbușesc în clasament

Newcastle - Chelsea 1-0/ foto Imago Images
Newcastle - Chelsea 1-0/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 21:46 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 22:25

Newcastle a câștigat cu Chelsea, scor 1-0, în etapa #16 din Premier League.

„Coțofenele” intră în pauza pentru Campionatul Mondial de pe locul 3, poziție ce duce în Champions League la finalul sezonului. Newcastle, cea mai în formă echipă din Premier League, nu a mai pierdut din august.

Șocul sezonului în Premier League! Manchester City, răpusă dramatic pe teren propriu
Manchester City - Brentford
Șocul sezonului în Premier League! Manchester City, răpusă dramatic pe teren propriu

Echipa lui Eddie Howe are 10 meciuri consecutive fără înfrângere, iar în ultimele 5 a câștigat de fiecare dată, printre adversari numărându-se Tottenham și Chelsea, contracandidate la top 4.

Newcastle - Chelsea 1-0, în Premier League

Pe Saint James' Park, Chelsea a avut prima ocazie, prin atacantul Broja. Albanezul a șutat din întoarcere, dar Pope a fost atent și a reținut. 

Newcastle a avut prima mare ocazie în minutul 50, dar Mendy și Kovacic au blocat pe rând șuturile „coțofenelor”. Joe Willock a tranșat meciul în minutul 67, cu un gol superb.

Mijlocașul englez a șutat imparabil de la 16 metri, la colțul lung, după o acțiune individuală a lui Almiron. Chelsea a încercat să egaleze pe final, dar jucătorii lui Graham Potter au fost în pană de idei în atac și nu au reușit să marcheze.

Chelsea ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în Premier League. Ba mai mult, în ultimele 3 etape de campionat a pierdut. Londonezii s-au prăbușit până pe locul 8 în clasament și sunt la 8 puncte sub Tottenham, echipa de pe locul 4. Newcastle are 30 de puncte și este pe locul 3.

Caseta meciului Newcastle - Chelsea

Clasamentul în Premier League

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Revoltă la Rangers după ultimele rezultate: „Afară cu el din seara asta!”

Al zecelea cel mai bogat om al lumii, interesat de cumpărarea unui gigant din Premier League! Averea fabuloasă pe care o are

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează