INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE

Newcastle are antrenor » Anunțul oficial

Antrenorul Eddie Howe (43 de ani) a fost prezentat oficial de Newcastle
Antrenorul Eddie Howe (43 de ani) a fost prezentat oficial de Newcastle

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 17:09 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 17:19

Antrenorul Eddie Howe (43 de ani) a fost prezentat oficial de Newcastle

„Clubul Newcastle United este încântat să confirme numirea lui Eddie Howe drept noul antrenor principal al clubului. Am semnat un contract valabil până în vara anului 2024”, au comunicat în urmă cu puțin timp „coțofenele”.

E o onoare să fiu antrenorul unui club ca Newcastle. Este o oportunitate minunată, dar avem și multă muncă în față. De-abia aștept să începem călătoria împreună!
Eddie Howe, antrenor Newcastle

Am fost incredibil de impresionați de Eddie în procesul nostru riguros de recrutare riguros. Este un antrenor pasionat și dinamic, care are idei clare pentru a duce această echipă la un alt nivel
Amanda Staveley, co-proprietar Newcastle

Eddie Howe, noul antrenor de la Newcastle

Newcastle a găsit, în sfârșit, înlocuitor pentru Steve Bruce. Miliardarii arabi au tatonat mai multe piste, au încercat să îi achite clauza lui Unai Emery, dar s-au oprit asupra unui antrenor liber de contract.

Amanda Staveley, cea care a condus negocierile, ar fost impresionată de viziunea pe care Eddie Howe o are asupra viitorului clubului și a acceptat toate pretențiile acestuia.

În primul sezon, obiectivul e salvarea de la retrogradare. Newcastle e penultima în Premier League în acest moment, fără victorie în 11 runde și cu doar 5 puncte acumulate.

Newcastle are antrenor » Anunțul oficial
Eddie Howe

Cine este Eddie Howe, noul antrenor al lui Newcastle

Eddie Howe este liber de contract din 2020, după despărțirea de Bournemouth, dar asta nu pentru că a dus lipsă de oferte. Antrenorul în vârstă de 43 de ani este recunoscut pentru stilul ofensiv pe care l-a implementat când antrena „cireșele”. 

Howe a luat-o pe Bournemouth în al 4-lea eșalon și a dus-o până în Premier League. De-a lungul anilor a fost pe lista unor echipe importante. A fost văzut drept succesorul ideal pentru Arsene Wenger la Arsenal, dar și printre favoriții la postul de selecționer al Angliei.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”

Anamaria Prodan dezvăluie următoarea destinație a lui Nicolae Stanciu: „El acolo își dorește să ajungă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează