INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

REZUMAT VIDEO Newcastle - Manchester City 3-3 » Spectacol formidabil în duelul petrodolarilor: 6 goluri și reveniri de senzație pe St. James' Park

Newcastle - Manchester City // foto: Guliver/gettyimages +14   FOTO
Newcastle - Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 18:30 / Actualizat luni, 22 august 2022 08:54

Newcastle și Manchester City au oferit un spectacol pe cinste în etapa 3 a noului sezon de Premier League. A fost 3-3 la capătul unui meci cu răsturnări de scor și execuții splendide. 

Programul și rezultatele etapei 3 din Premier League

Manchester City a deschis scorul după numai 5 minute. Bernardo Silva l-a găsit în careul advers pe Ilkay Gundogan, liber între fundașii oaspeților. Neamțul a preluat cu stângul și a finalizat cu piciorul drept.

Până în minutul 25, Newcastle a trecut în trei rânduri pe lângă egalare. Almiron, Saint-Maximin și Wilson au ratat ocazii uriașe din partea „coțofenelor”.

Golul egalării a venit în minutul 28. Almiron a înscris din plonjon, cu genunchiul, în urma unei centrări în fața porții a lui Saint-Maximin, poate cel mai activ om de atac al gazdelor.

Același Saint-Maximin a creat și golul de 2-1, din minutul 39. Francezul a intrat în interior cu mingea la picior, i-a pasat pe culoar lui Wilson, iar vârful englez a preluat pe poziție viitoare și l-a „executat” cu sânge rece pe Ederson.

Newcastle - Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Newcastle - Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Newcastle - Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Newcastle - Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Newcastle - Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
+10 FOTO

2-1 la pauză, 3-3 final în Newcastle - Manchester City

La 7 minute după reluarea jocului, portarul Pope și bara au salvat-o pe Newcastle de la primirea golului 2, când șutul lui Haaland cu piciorul drept a zguduit bara stângă a porții.

Imediat după, Saint-Maximin a obținut o lovitură liberă la aproximativ 20 de metri de poarta lui City, transformată senzațional de fundașul dreapta Kieran Trippier. Șut direct în vinclu, 3-1!

City a topit avantajul de două goluri între minutele 61 și 64. Mai întâi a lovit Erling Haaland, finalizare din voleu de la 6 metri de poartă, după o pasă a lui Rodri.

Apoi a ieșit la rampă Kevin De Bruyne, care a „tăiat” întreaga apărare a „coțofenelor” cu o pasă către Bernardo Silva. Portughezul a preluat și a înscris pe lângă Pope.

A urmat un joc pe contre, în viteză, cu multe faze de poartă și ambele echipe în situația de a marca golul cu numărul 4. Tabela a rămas, însă, neschimbată, deși Haaland și-a trecut în cont o mare ratare în minutul 78.

Manchester City ajunge la 7 puncte după 3 etape și urcă pe locul 2, în timp ce Newcastle este a șasea, cu 5 puncte.

FINAL » Newcastle - Manchester City 3-3

Echipele de start la Newcastle - Manchester City: 

NEWCASTLE (4-3-3): Pope - Trippier, Botman, Schar, Burn - Willock, Guimaraes, Joelinton - Almiron, Wilson, Saint-Maximin
Rezerve: Dubravka - E. Anderson, Fraser, Krafth, Lascelles, Longstaff, Murphy, Ritchie, Ch. Wood 
Antrenor: Eddie Howe

MANCHESTER CITY (4-3-3): Ederson - Walker, Stones, Ake, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gundogan - Foden, Haaland, B. Silva 
Rezerve: Ortega - Dias, S. Gomez, R. Lewis, Mahrez, J. Alvarez, Mbete, Palmer, K. Phillips
Antrenor: Pep Guardiola

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ce gafă în Leeds - Chelsea! Mare surpriză pe „Elland Road

Iubita unui jucător de la Real Madrid a încercat să-l întoarcă din drum pe Casemiro » A făcut public mesajul vulgar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
bigd
bigd  •  21 August 2022, 21:34

Pentru ca bani bai ipocritilor!

supermamaliga_1
supermamaliga_1  •  21 August 2022, 21:19

Superb meci, intensitate, tot ce vrei. Îți mai clătește ochii de la atâta uitat la fotbal prost, Mămăliga 1. La ai noștri dacă te uiți, faci strabism, numai "tranziții pozitive" și "mingea a-2-a" cu pase în spate, sărit mingea ca din colțul mesii, tăvălit pe jos, simulări, e de Doamne ferește!

digei
digei  •  21 August 2022, 21:15

Asta înseamnă un campionat atractiv care domină și fotbalul european. Pentru că sistemul o permite. Fiecare joc contează, fiecare gol contează. La noi e o mare plicticoșenie, toată lumea mimează fotbalul, toți știu că se înjumătățește totul deci de ce să mai tragă pe parcurs, golaverajul vine la zero deci de ce să mai îmi scot sufletul să dau goluri. O siropoșenie, un campionat prăfuit, fad, se așteaptă totul de la Play Off. Până atunci ne facem că muncim, cum se spune. Asta e diferența dintre noi și ei. Pe ei îi interesează performanță de vârf la nivel european, pe noi macar să prindem grupele CL, mai sus nici nu visăm, doar declaram c-o facem. Reveniti la formula de campionat "fiecare cu fiecare" de 34 de etape altfel murim in mizerie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează