INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTRACT

Neymar semnează! Brazilianul a ales între PSG și Barcelona: contract până în 2026

Neymar, PSG // foto: Guliver/gettyimages +18   FOTO
Neymar, PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 08:42 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 09:23

Neymar (29 de ani) va continua, cel mai probabil, la PSG. Atacantul brazilian este foarte aproape de a-și prelungi contractul cu echipa din Paris.

Neymar, al cărui contract cu PSG este scadent în vara lui 2022, este ademenit de fostul său club, Barcelona. Messi insistă pe lângă atacantul brazilian să facă drum întors pe Camp Nou, astfel încât, redevenind colegi, căpitanul blaugrana n-ar mai pleca la finele acestei stagiuni.

Neymar, aproape de a semna cu PSG

Totuși, Neymar pare mai convins de propunerea de prelungire a contractului venită de la PSG. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, este de așteptat ca Neymar să semenze prelungirea înțelegerii cu PSG până în 2026, atunci când va avea 34 de ani! 

Noul contract ar prevede și un bonus uriaș pentru câștigarea Ligii Campionilor. PSG a fost aproape sezonul trecut, când a cedat în finala cu Bayern, iar în actuala stagiune se află într-o poziție excelentă pentru calificarea în semifinale, cu 3-2 în turul sferturilor, cu Bayern.

„Neymar vrea să rămână la PSG. Vede că echipa se află în creștere și îi place proiectul”, a transmis o sursă din anturajul lui Neymar pentru France Football.

83 de goluria înscris Neymar la PSG, în 106 meciuri. 13 au venit în actualul sezon. Pe deasupra, are și 49 de pase decisive

222 de milioane de euroa achitat PSG pentru a-l „fura” pe Neymar de la Barcelona în 2017

VIDEO. Rezumatul carierei lui Neymar la PSG

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Lider-surpriză în topul celor mai valoroase echipe din lume » 275 de milioane de dolari doar din drepturile de difuzare ale meciurilor!

Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă dacă Parma retrogradează în Serie B: „Tatonările au început deja”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
2506764079414536
Cristi Blanaru  •  14 Aprilie 2021, 10:48

Ai uitat cât a plâns și s-a chinuit realul să îl cumpere din Brazilia. Umbla Perez in genunchi cu limba scoasă afară. Acum cică numai e bun.

bazinga
bazinga  •  13 Aprilie 2021, 16:31
Postat de realcf pe 13 Aprilie 2021, 09:50

Ma mir ca PSG ii prelungeste contractul! Un jucator mediocru, cu un salar imens!

*** Ai vreun habar de fotbal ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodystyle74
bodystyle74  •  13 Aprilie 2021, 12:19

Daca neymar este mediocru noi ce avem in liga1?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează