INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Nu doar în Liga 1 sunt probleme cu fotbaliștii care vor fi convocaţi la Jocurile Olimpice » Neymar și Mbappe vor la Tokyo, deși PSG nici nu vrea să audă!

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2021 12:57 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 14:01

Neymar, 29 de ani, le-a spus oficialilor parizieni că dorește să evolueze cu Brazilia și la Copa América, și la Olimpiadă. PSG îi va cere probabil să aleagă. La fel va proceda și cu Mbappé, prins între Euro și Jocuri cu Franța!

Într-o perioadă când se discută aprins în Liga 1 asupra lotului pe care îl vom avea la Olimpiadă, pentru că nimeni nu pare dispus să lase fotbaliștii la JO (22 iulie - 8 august), mai ales că FIFA nu obligă cluburile să-i elibereze, unul dintre cei mai importanți jucători ai planetei anunță că vrea să evolueze în turneul de la Tokyo.

Neymar visează la a doua medalie de aur

Potrivit site-ului brazilian UOL Esporte, Neymar le-a spus oficialilor lui PSG că dorește să participe la a treia Olimpiadă (după 2012 și 2016), visând din nou la medalia de aur, la fel ca în urmă cu cinci ani. Și starul în vârstă de 29 de ani nu s-a oprit aici. I-a informat pe parizieni că speră să fie prezent și la Copa América (13 iunie - 10 iulie, Argentina/Columbia). Două mari competiții în două luni!

Barcelona i-a zis clar: „Nu poți să joci în ambele”

Ney a avut aceeași problemă și în 2016. Voia să meargă și la Copa América Centenario (SUA), în iunie, și la Olimpiada de la Rio, în august. S-a certat cu șefii Barcelonei, care i-au zis clar: „Nu poți să joci în ambele!". Și atunci a ales JO! 

PSG ar prefera acum ca sud-americanul să opteze pentru Copa América, în timpul vacanței cluburilor. Dar e posibil ca el să insiste cu Olimpiada, chiar dacă nu a cucerit niciodată Copa América.

Francezii l-au trecut pe Mbappé și pentru Olimpiadă

Parisul nu-și face griji doar pentru Neymar. Kylian Mbappé e într-o situație similară. KM7 ar vrea să participe și la Euro, și la turneul de la Tokyo. Selecționerul Franței U23, Sylvain Ripoll, l-a trecut pe lista lărgită, dar Didier Deschamps nici nu se gândește să înceapă CE fără el. 

În cazul său, e aproape sigur că va juca la Euro. Și PSG ar fi mai mulțumită: doar unul dintre cele două staruri ar rata întreaga perioadă de pregătire.

Citește și alte știri internaționale:

Ofertă de ultimă oră pentru Dennis Man! Parma, răspuns imediat

Miracol City! De Crăciun era pe locul 8, acum e campioană » Ce a făcut Guardiola pentru un nou triumf

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
paul801
paul801  •  12 Mai 2021, 15:49

PR-ul, tati! trisorul asta vrea bani de pe unde se poate...ce ami mare mizerie din fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close