INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORWICH - MANCHESTER CITY 3-2

NORWICH - MANCHESTER CITY 3-2 // FOTO Surpriza sezonului în Premier League » Pep Guardiola, lăsat fără replică de o nou-promovată

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 20:50

Manchester City a pierdut în deplasarea de la Norwich, scor 2-3, și rămâne la cinci puncte în spatele rivalei la titlu Liverpool.

Gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin lovitura de cap a lui Kenny McLean. Cuplul care a impresionat în startul sezonului a produs din nou. Finlandezul Pukki a oferit o pasă ideală pentru Cantwell, iar mijlocașul de 21 de ani a trimis mingea în poarta goală.  

Sergio Aguero a redus din diferență în minutul 45, dintr-o centrare a lui Bernardo Silva.  

Teemu Pukki a înscris și el în minutul 50, ajungând la nouă goluri în cele șapte meciuri jucate în acest sezon, pentru echipa de club și cea națională.  

Norwich a făcut un final perfect de meci. S-a apărat sus, a plecat pe contraatac de câte ori a avut ocazia și a încercat să țină de minge. „Cetățenii” au reușit doar să reducă din diferență, prin Rodri, cu un șut puternic în minutul 88.

+6 FOTO

Manchester City rămâne cu 10 puncte după primele 5 etape și ocupă locul secund în Premier League, la cinci lungimi în spatele lui Liverpool. Norwich obține a doua victorie a sezonului și e pe locul 12 în Anglia. 

VEZI AICI CLASAMENTUL LIVE DIN PREMIER LEAGUE

Vezi și: 

PREMIER LEAGUE // Liverpool continuă startul perfect se sezon! Tottenham, 4 goluri într-o repriză cu Palace » Rezultatele complete și clasamentul actualizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
grandetorito
grandetorito  •  15 Septembrie 2019, 14:38
Postat de pruteanuerik pe 14 Septembrie 2019, 21:55

Pe flashscore si pe sofascore scrie ca au avut 8 suturi pe poarta. Voi de unde luati statisticile?

City a avut un total de 25 de suturi spre poarta: 8 pe poarta, 6 in afara portii si 11 blocate. Niciun tactician nu poate anticipa fazele de cascadorii rasului făcute de Stones si Otamendi.

teddyw
teddyw  •  15 Septembrie 2019, 06:08

si nu numai atit, antrenorul lui Norwich a spus ca saptamina asta a avut mai multi titulari in infirmerie decit la antrenamente....

rivaldinho
rivaldinho  •  14 Septembrie 2019, 22:48
Postat de pruteanuerik pe 14 Septembrie 2019, 21:55

Pe flashscore si pe sofascore scrie ca au avut 8 suturi pe poarta. Voi de unde luati statisticile?

E pe site-ul PRL. A fost oricum aranjat, le mai lipseau si 6 jucatori lui Norwich.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează