INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Lovitură grea pentru Bayern: infectarea cu COVID-19, ascunsă de națională, i-a provocat probleme la inimă vedetei de la Mondial!

Noussair Mazraoui, numărul 3, în meciul cu Spania din optimile Mondialului // foto: Guliver/gettyimages
Noussair Mazraoui, numărul 3, în meciul cu Spania din optimile Mondialului // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 14:51 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 15:06

Noussair Mazraoui, fundașul dreapta în vârstă de 25 de ani al lui Bayern Munchen, are probleme la inimă, o ușoară inflamație a pericardului, după ce s-a infectat cu COVID-19 în timpul Campionatului Mondial.

Mazraoui a fost piesă de bază în echipa Marocului care a uimit lumea fotbalului, calificându-se în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar. Titular în primele 4 meciuri, cele din grupă și optimea cu Spania, fundașul lui Bayern a ratat sfertul cu Portugalia după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

La doar 4 zile distanță, selecționerul Walid Regragui l-a forțat, l-a băgat titular în semifinala cu Franța, dar Mazraoui a rezistat pe teren doar o repriză, fiind înlocuit la pauză.

La acel moment, marocanii nu au dezvăluit că Mazraoui are COVID-19. S-au rezumat să spună că fotbalistul se confruntă cu o boală.

Anunț îngrijorător pentru Dinamo! Vlad Iacob spune că echipa are nevoie de 1,5 milioane de euro în 4 luni: „Riscăm să nu luăm licența”
DINAMO
Anunț îngrijorător pentru Dinamo! Vlad Iacob spune că echipa are nevoie de 1,5 milioane de euro în 4 luni: „Riscăm să nu luăm licența”

Lovitură grea pentru Bayern: Noussair Mazraoui are probleme la inimă după infectarea cu COVID-19

Acea infecție și-a lăsat amprenta asupra fundașului lateral. Bayern a anunțat că acesta are pericardită, „o ușoară inflamație a pericardului”, motiv pentru care nu a zburat alături de coechiperi la Doha, pentru pregătirea de iarnă.

Mazraoui va rata cel puțin o lună, conform BILD, urmând ca situația lui să fie monitorizată de la o săptămână la alta.

La clubul bavarez, sentimentul de deja-vu este puternic. Și fundașul stânga Alphonso Davies s-a confruntat cu o problemă asemănătoare la începutul lui 2022. 

Canadianul a suferit de miocardită, inflamația mușchiului inimii, miocard, problemă apărută după infectarea cu COVID-19, la fel ca în cazul lui Mazraoui. Davies a fost ținut pe tușă 3 luni de acea problemă, până în aprilie.

Daley Blind, transferat de urgență de Bayern Munchen

În prezent, de la Bayern mai au probleme medicale Manuel Neuer (fractură de tibie), Lucas Hernandez (ruptură de ligamente încrucișate) și Marcel Sabitzer, gripat.

Pentru a suplini absențele lui Lucas Hernandez și Noussair Mazraoui, Bayern l-a transferat de urgență pe Daley Blind, fundaș stânga / central. 

18 meciuria jucat Mazraoui până acum la Bayern, de transferul de la Ajax, consemnat în vara lui 2022

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Primul scandal cu Ronaldo la Al-Nassr. A plecat la pauză din lojă!

Noroc blaugrana la tragerea la sorți de astăzi: Barcelona va înfrunta ultimul loc din liga a treia, Real Madrid are o deplasare de foc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
username_2
username_2  •  07 Ianuarie 2023, 18:37

e vaccinat Mazraoui?...văd că presa nu ne mai „informează” cine-i vaccinat și cine nu, după doi ani de urlete în care eram „informați” cu sfințenie despre vaccinați și nevaccinați...cum mama supărării are probleme de la covid cînd el îi vaccinat, sigur îi vaccinat, altfel n-avea voie nici la budă, d-apăi la fotbal

kordell
kordell  •  07 Ianuarie 2023, 17:43

Covidul sau vaccinul ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează