INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Obiectivul uluitor al lui Haaland: „Nu-mi pasă ce cred oamenii. Acesta este visul meu“

Haaland a înscris și azi cu Wolves // Foto: Imago
Haaland a înscris și azi cu Wolves // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 15:08 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 22:14

Erling Haaland (22 de ani) a oferit un interviu la finalul ultimului meci din Champions League, câștigat de Manchester City cu 2-1 în fața celor de la Dortmund. Vârful norvegian a mărturisit că nu pune la suflet comentariile negative și a ținut să le răspundă contestatarilor într-un mod surprinzător.

„Pentru mine este ușor să fiu concentrat pe ceea ce fac. Oamenii pot să spună că nu ating mingea de foarte multe ori și nu particip la joc. Dar nu-mi pasă pentru că știu ce am de făcut. Visul meu este să ating mingea de 5 ori și să dau 5 goluri“, a precizat Erling Haaland în cadrul interviului.

Pep Guardiola: „Erling Haaland trebuie ajutat mereu cu mingi și cu pase de gol”

Pep Guardiola l-a lăudat pe Haaland, după victoria din UCL cu Dortmund (2-1), după ce a reușit un gol de senzație.

„E bine să-l avem pe Erling în echipă, mi-a reamintit de un gol marcat de Cruyff cu mult timp în urmă, pentru Barcelona, contra lui Atletico. Ce reușită! Mi-am amintit și de dragul meu prieten Ibrahimovic, care are capacitatea de a ridica piciorul până la nivelul barei. Și Erling poate ridica piciorul foarte sus, e foarte flexibil şi este capabil să trimită balonul în poartă dintr-o astfel de poziţie.

Trebuie să-l ajutăm însă mereu cu mingi și pase de gol, altfel Haaland de unul singur nu va putea câștiga meciuri sau trofee. Are nevoie de ocazii construite de colegi și el va fi acolo, pregătit mereu să înscrie”, a declarat managerul „cetățenilor”.

14goluri are Haaland pentru Manchester City în 10 meciuri în toate competițiile.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Acuzații de hărțuire sexuală la adresa președintelui și a angajaților Federației Franceze de Fotbal! Printre victime sunt și minori! „Sunt prea puternici. De îndată ce spui ceva, ești scos din joc”

Dezamăgit că Barcelona l-a împrumutat, fotbalistul nici nu vrea să mai audă de catalani: „Voi da totul pentru ca AC Milan să mă cumpere”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează