INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ole Gunnar Solskjær i-a lăsat mască pe toți: „La Manchester United prefer să am o gaură în echipă decât un nemernic în lot”

Ole Gunnar Solskjær // FOTO: Guliver/GettyImages
Ole Gunnar Solskjær // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2020 19:46

Ole Gunnar Solskjær, 47 de ani, antrenorul lui Manchester United, afirmă că „ai nevoie de egouri în fotbal, dar trebuie să te gândești în primul rând la colectiv. Anul trecut, unii au pus interesele personale mai presus decât echipa”.

Venit pe „Old Trafford" în decembrie 2018, după demiterea lui Mourinho, Ole Gunnar Solskjær a avut probleme în vestiar din primele luni. „Anul trecut, în martie, jucătorii erau epuizați fizic și mental, plus accidentările... Dar mai erau unii care au pus interesele personale mai presus decât echipa, ceea ce nu mi-a plăcut. Și această agendă personală nu a putut fi rezolvată înaintea verii", s-a plâns managerul lui Manchester pentru „United We Stand", revista fanilor „roșii”.

„Nu mai avem niciun măr stricat"

Se referea în primul rând la Lukaku și Alexis, care au părăsit clubul: primul, transferat la Inter pentru 80 de milioane, al doilea doar împrumutat la nerazzurri. A rămas Pogba, deși ar fi vrut și el să plece.

Solskjær șochează când spune: „Prefer să am o gaură în formație decât un nemernic în lot". Făcând un joc de cuvinte, cu „hole" și „asshole". Acceptă că „ai nevoie de egouri în fotbal", însă „te gândești în primul rând la colectiv. Jucătorii trebuie să se adapteze". Concluzia lui: „Simt că în acest grup nu mai avem niciun măr stricat". 

VIDEO: Totul despre Bayern - Frankfurt. Bavarezii vor revanșa după umilința din ultimul meci

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Echipamentul lui Manchester City naște discuții în Anglia! Comentariul deplasat făcut Liam Gallagher: „Cine l-a făcut merită îmbarcat în următorul zbor către Wuhan”

A rămas Rangers fără bani? Transferul lui Ianis Hagi, pus sub semnul întrebării de un fost fotbalist al lui United: „Cum poate să plătească 5 milioane?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează