INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Atacant din Premier League la închisoare, după ce a bătut sălbatic un tânăr pe stradă!

Oli McBurnie în momentul atacului
Oli McBurnie în momentul atacului

Articol de - Publicat marti, 11 mai 2021 13:16 / Actualizat marti, 11 mai 2021 14:57

Oli McBurnie, 24 de ani, atacantul lui Sheffield United și al naționalei Scoției, a lovit cu pumnii și picioarele un agent de asigurări care îl ironizase: „Nu poate fi mai rău decât să retrogradezi”.

Un jucător din Premier League a ajuns după gratii. Oli McBurnie, 24 de ani, atacant la Sheffield United și internațional scoțian (victima unui fracturi la picior în aprilie), a răspuns unor ironii cu violență și a fost închis de poliție o noapte, în week-end.

Oli McBurnie a vrut să-i distrugă telefonul, dar înregistrarea a continuat

Când un tânăr i-a reamintit, pe stradă, de retrogradarea echipei sale din Premier, fotbalistul l-a atacat. L-a trântit, l-a lovit cu pumnii și picioarele. Înainte să plece, i-a călcat pe telefon, încercând să-l distrugă. Dar celularul nu s-a stricat și camera sa a continuat să înregistreze.

Atacant din Premier League la închisoare, după ce a bătut sălbatic un tânăr pe stradă!
Oli McBurnie, în tricoul lui Sheffield United

„Oli McBurnie se certa cu o fată. Era cam agresiv și gălăgios”

„Ne plimbam când l-am văzut pe McBurnie certându-se cu o fată. Era cam agresiv și gălăgios. I-am spus: «Calmează-te, prietene! Nu poate fi mai rău decât să retrogradezi». Glumeam", a povestit pentru The Sun Elliott Wright, un agent de asigurări în vârstă de 21 de ani.

De aici, reacția furibundă a lui McBurnie. Jucătorul a fost însă filmat și înregistrarea a fost cea mai bună probă la poliție. Și la tribunal, pentru că Wright a făcut plângere.

VIDEO Atacul lui McBurnie asupra tânărului care l-a abordat:

Citește și alte știri internaționale:

Finala Ligii nu se mai joacă la Istanbul, nici la Londra » UEFA a schimbat locația

Președintele Federației Italiene lansează bomba: Juventus, exclusă din Serie A?!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1957137307895129
Iulian Ene  •  12 Mai 2021, 09:49

Zisele ironii erau de fapt insulte murdare si inainte de caftita a fost vorba de hartuire in toata regula. Sper ca "victima ironica" sa ajunga si ea la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează