INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Șoc în Grecia! Olympiakos a rămas fără antrenor cu 24 de ore înaintea „turnirului” cu Răzvan Lucescu!

Michel și-a luat rămas bun de la Olympiakos // Foto: Imago
Michel și-a luat rămas bun de la Olympiakos // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 19:31 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 20:09

Spaniolul Michel și-a dat demisia astăzi după ce în ultimul meci făcuse 2-2 pe teren propriu cu Aris Salonic, al 10-lea său egal. Mâine, Olympiakos o va înfrunta tot acasă pe PAOK Salonic.

Puțin mai mult de jumătate de an a rezistat spaniolul Michel pe banca lui Olympiakos. A venit pe 20 septembrie, în locul compatriotului Carlos Corberan, și s-a despărțit de clubul din Pireu astăzi, la 11 zile după ce a împlinit 60 de ani.

„Scandalul secolului, masacru!” » Derby-ul lui Răzvan Lucescu din Grecia a oferit o fază confuză! Nimeni n-a înțeles ce s-a întâmplat
PAOK - AEK
„Scandalul secolului, masacru!” » Derby-ul lui Răzvan Lucescu din Grecia a oferit o fază confuză! Nimeni n-a înțeles ce s-a întâmplat

Michel la Olympiakos: 18 victorii, 10 egaluri și 4 înfrângeri

Antrenorul iberic a stat 32 de meciuri pe banca roș-albilor în toate competițiile și rezultatele nu au fost foarte bune: 18 victorii, dar și 10 egaluri, și 4 înfrângeri.

Ultimul meci i-a închis drumul lui Michel pe „Karaiskakis”. Deși a condus-o acasă cu 2-0 pe Aris, Olympiakos nu a reușit să învingă, primind două goluri în 11 minute în ultima parte a reprizei secunde (70-81).

Fanii roș-albi i-au cerut demisia lui Michel

Dacă ar fi câștigat, Oly s-ar fi apropiat la numai un puncte de primele două clasate, AEK și Panathinaikos. Nu a reușit, doar 2-2 cu Aris și pătimașii fani roș-albi i-au cerut demisia tehnicianului, ceea ce s-a și întâmplat.

Michel spune adio clubului pe care l-a mai pregătit o dată, în perioada februarie 2013 - ianuarie 2015. Atunci, a avut 65 de succese și 15 eșecuri în 91 de partide în total.

James Rodriguez, „băgat în ceață” pe Tik Tok de un fotbalist român: „El cine e?”
TIK TOK
James Rodriguez, „băgat în ceață” pe Tik Tok de un fotbalist român: „El cine e?”

Cine îl va înlocui pe Michel în fața lui Răzvan Lucescu

Evangelos Marinakis, controversatul președinte-patron al lui Olympiakos, speră ca plecarea lui Michel să fie un șoc în vestiar și să trezească echipa cu numai 24 de ore înaintea meciului cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, programat mâine seară, în etapa a treia a play-off-ului campionatului grec.

Francezul José Anigo, directorul sportiv al lui Oly, va sta probabil pe bancă împotriva lui Răzvan. Anigo nu a mai antrenat nicio echipă din 2018. Ultimele două formații pregătite de el au fost Levadiakos (2017-2018) și Panionios (2018), tot în Grecia. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Barcelona revendică titlul de campioană din 1937. Doar OPT echipe, toate din Valencia și Catalonia, au jucat atunci

Episod neștiut cu Ronaldo: „S-a dus direct la Cristiano și l-a luat la șuturi” » Cum s-a terminat totul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează