INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

ORA 21:00 Olympiakos - PAOK, derby la vârf în Grecia pentru Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2023 22:53 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 09:26

PAOK Salonic, echipa antrenată de românul Răzvan Lucescu (54 de ani), o va înfrunta miercuri seara pe Olympiakos, în etapa 29 a campionatului din Grecia. Partida va începe la ora 21:00 și va fi live pe GSP.ro.

  • Olympiakos și PAOK sunt vecine de clasament în play-off-ul din Grecia. 
  • Echipa din Pireu este a treia, cu 60 de puncte, PAOK imediat sub, cu 57 de puncte. AEK Atena și Panathinaikos, ambele cu 63 de puncte, conduc clasamentul.
Zidane pune o condiție-șoc ca să semneze cu PSG: „El trebuie să plece”
PSG
Zidane pune o condiție-șoc ca să semneze cu PSG: „El trebuie să plece”

LIVE de la 21:00 » Olympiakos - PAOK

Olympiakos tocmai a rămas fără antrenor

Olympiakos primește vizita celor de la PAOK într-un moment delicat.

Luni, antrenorul spaniol Michel a demisionat după ce în ultimul meci făcuse 2-2 pe teren propriu cu Aris Salonic, al 10-lea său egal.

Antrenorul iberic a stat 32 de meciuri pe banca roș-albilor în toate competițiile și rezultatele nu au fost foarte bune: 18 victorii, dar și 10 egaluri, și 4 înfrângeri.

Ultimul meci i-a închis drumul lui Michel pe „Karaiskakis”. Deși a condus-o acasă cu 2-0 pe Aris, Olympiakos nu a reușit să învingă, primind două goluri în 11 minute în ultima parte a reprizei secunde (70-81).

Dacă ar fi câștigat, Olympiakos s-ar fi apropiat la numai un puncte de primele două clasate, AEK și Panathinaikos. Nu a reușit, doar 2-2 cu Aris și pătimașii fani roș-albi i-au cerut demisia tehnicianului, ceea ce s-a și întâmplat.

AICI, clasamentul din play-off-ul campionatului elen

Evangelos Marinakis, controversatul președinte-patron al lui Olympiakos, speră ca plecarea lui Michel să fie un șoc în vestiar și să trezească echipa înaintea meciului cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, programat miercuri seara, în etapa a treia a play-off-ului campionatului grec.

Tot din fotbalul internațional: 

Strălucitor în Premier League, o problemă la Bayern » Presa nu-l menajează pe Mane: „Corp străin în echipă”

Chelsea vrea să dea lovitura! Agentul antrenorului negociază cu patronul miliardar al londonezilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează