INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona! A refuzat și ultima ofertă a catalanilor

Ousmane Dembele 
Foto: Imago
Ousmane Dembele Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 15:05 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 16:31

Ousamne Dembele (24 de ani), fotbalistul celor de la Barcelona, nu mai vrea să continue la formația catalană și a anunțat conducerea clubului că va pleca liber la vară.

Intrat în ultimele 6 luni de contract, francezul a refuzat ofertele Barcelonei de prelungire a contractului și se va despărți de echipa care l-a cumpărat în 2017 pentru 140 de milioane de euro.

Real Madrid a renunțat la Haaland! Motivul pentru care nu mai e o prioritate pentru „galactici”
SPANIA
Real Madrid a renunțat la Haaland! Motivul pentru care nu mai e o prioritate pentru „galactici”

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona

Potrivit jurnalistului Gerard Romero, Dembele i-a anunțat deja pe șefii de pe Camp Nou că nu va prelungi. 

Acesta vrea să rămână la club până la vară, apoi să plece liber de contract la altă echipă, împotriva dorinței Barcelonei, care vrea să-l vândă pe mijlocaș în această pauză competițională pentru a-și mai recupera o parte din cele 140 de milioane cheltuite.

Potrivit sursei citate, Dembele le-a cerut catalanilor 200 de milioane de euro pentru următorii 5 ani, plus bonusuri în valoare de 20 de milioane de euro atât pentru el, cât și pentru agent ca să rămână pe Camp Nou. Sumele sunt însă mult prea mari pentru Barcelona, care se confruntă cu dificultăți financiare.

Dembele, scos din lot?!

Decizia lui Dembele i-a enervat pe catalani care sunt deciși ca francezul să nu mai facă parte deloc din lotul lui Xavi până i se termină contractul. De asemenea, oferta de prelungire i se va retrage imediat.

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Dembele

Barcelona este în căutare de un înlocuitor și s-a oprit la Adama Traore, extrema celor de la Wolverhampton. Potrivit spaniolilor de la Sport, Traore, care a evoluat în perioada 2014-2015 pentru catalani, este văzut drept jucătorul cu profilul ideal pentru a-i lua locul lui Dembele în echipă.

Astfel, catalanii deja au început negocierile pentru transfer. Presa spaniolă anunță că mutarea are șanse mari de reușită, Traore avându-l impresar pe celebrul Jorge Mendes.

Agentul e un apropiat al Barcelonei și a intermediat la începutul sezonului transferurile lui Semedo și Trincao la Wolves.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Scandalul continuă la Betis - Sevilla » Antrenorul, acuzat că i-a cerut jucătorului să simuleze că îi este rău!

Real Madrid a renunțat la Haaland! Motivul pentru care nu mai e o prioritate pentru „galactici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
4411494748876706
Daniel Stoica  •  17 Ianuarie 2022, 10:02

Asta ca sa se invete minte cluburile care arunca fara noima cu banii pe niste purtatori de balon *** (ca asta sunt). Sa privin partea plina a paharului macar - cele 140 de milione au ajuns la o echipa din Germania (BVB), echipe care cat de cat nu au intrat in jocul infect al transferurilor europene.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  17 Ianuarie 2022, 00:09

Daca e adevarat ca vrea 40 de milioane salariu ,ar trebuii sa isi faca un control la cap. Cine ii da 40 de milioane pe an inseamna ca nu are creier. Mai mult de 5 milioane nu merita.

ge0x
ge0x  •  17 Ianuarie 2022, 00:07

L a vara ar merita sa fie accidentat vreo 2 ani sa nu l ia nimeni

Vezi toate comentariile (10)
Comentează