INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola a făcut anunțul: când revine Erling Haaland, după accidentarea la ligamente

Erling Haaland / foto Imago Images
Erling Haaland / foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 11:54 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 13:06

Pep Guardiola (51 de ani), antrenorul lui Manchester City, a anunțat că Erling Haaland (22 de ani) ar putea reveni în etapa următoare de Premier League, cu Fulham.

Atacantul norvegian a acuzat probleme la ligamente în meciul cu Borussia Dortmund, 0-0, din Champions League. El a fost atunci schimbat la pauză și a absentat și meciul cu Leicester (1-0) din Premier League.

Momentul în care Maradona a fost uluit de un român: „Mister, ce mi-ai făcut? M-ai omorât!”
MARADONA
Momentul în care Maradona a fost uluit de un român: „Mister, ce mi-ai făcut? M-ai omorât!”

Pep Guardiola a anunțat când revine Erling Haaland

„Erling are o problemă la ligamente, dar se simte mai bine. Are timp și săptămâna aceasta să se recupereze. Haaland nu va juca împotriva celor de la Sevilla (n.r. - miercuri, în Champions League), pentru că suntem deja calificați.

Sper că ne poate ajuta în weekend, cu Fulham, Dacă nu, atunci are șanse mari să revină cu Chelsea, în Cupa Ligii”, a declarat Pep Guardiola, citat de goal.com.

Haaland ar putea reveni cu Fulham, pe 5 noiembrie, în Premier League. Următorul meci al „cetățenilor” este cu Chelsea, în Cupa Ligii Angliei, pe 9 noiembrie.

Haaland, randament de excepție la Manchester City

Haaland nu a reușit să marcheze cu Dortmund, când a și fost înlocuit la pauză. Nu a jucat cu Leicester, când golul lui Manchester City a fost marcat de De Bruyne, dintr-o lovitură liberă executată perfect.

De la sosirea la Manchester City, din vară, Haaland a devenit golgeterul absolut al echipei. El a reușit 17 goluri în 11 meciuri de Premier League. În Champions League a marcat de 5 ori în 4 meciuri jucate. 

Randamentul său este unul excepțional, cu o medie de 1,46 goluri pe meci în toate competițiile la Manchester City.

VIDEO. Rezumat Leicester - Manchester City 0-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Alarmă: superstarul care s-a accidentat cu 3 săptămâni înainte de Campionatul Mondial

Gerard Pique, luat pe nepregătite de Xavi la meciul cu Valencia » Imaginile de pe banca de rezerve i-au înfuriat pe fani! Busquets a intervenit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează